TRANSFER BLOG (06.08.2024) - Olmo konačno Barsin, najveća prodaja u istoriji Sitija!

Autor: Milovan Longinov
sreda 07.08.2024.
00:00
Izvor: Sportske.net

Pratite iz minuta u minut šta se dešava na fudbalskoj pijaci.

Povezane vesti

Poštovani čitaoci portala Sportske.net, kao što ste navikli u ranijim prelaznim rokovima i ovog leta ćete imati priliku da pratite dešavanja na "transfer pijaci" iz minuta u minut.

Očekivano je da se prelazni rok nakon Evropskog prvenstva intenzivira. Ponekim fudbalerima je skočila cena, neki su se pojavili "izvan radara", pa će i ovo leto biti zanimljivo, donekle.

Glavni transfer je završen, a to je Kilijan Embape koji je potpisao za Real Madrid.  

Kako vam ne bi promaklo da vidite gde će Niko Vilijams, Lazar Samardžić, Viktor Osimen, Filip Kostić ili neko drugi, budite uz stranice "Sportske.net".

Blog od prethodnog dana pogledajte OVDE.

06.08.2024.

23.55 - Vensan Kompani izgleda da ne računa ozbiljno na Kinslija Komana. Nemački novinar Florijan Pletenberg piše da bi Bavarci pustili Komana na pozajmicu, ali s pravom otkupa. Spominje se njegov povratak u Pari Sen Žermen...

23.40 - ZVANIČNO: Dugogodišnji fudbaler Njukasla i reprezentativac Škotske Met Riči potpisao je ugovor sa Portsmutom u kojem je i ponikao.

23.20 - Totenhem pušta Aleha Velisa na još jednu pozajmicu. Posle Sevilje, napadač bi mogao u Sautempton.

23.00 - Fiorentina pregovara sa Davidom de Heom, a to želi da iskoristi Monca kako bi dovela Pjetra Teraćana

22.40 - Neobičan transfer na pomolu. Doskorašnji fudbaler Notingem Foresta Skot Mekena blizu potpisa za Las Palmas. Posle škotskih klubova, Notingema i Kopenhagena gde je proveo polusezonu kao pozajmljen igrač, Kanari su destinacija za poželeti...

22.20 - ZVANIČNO: Šefild junajted pozajmio Harija Sutara iz Lestera.

22.00 - Milan sve bliži dogovoru sa Totenhemom u vezi kupovine Emersona Rojala, Brazilac će po svemu sudeći koštati 15.000.000 evra uz određene bonuse.

21.45 - Fabricio Romano tvrdi da je gotovo, Geronimo Rulji će postati novi golman Olimpika iz Marseja. Ajaksu sleduje nešto više od 3.000.000 evra.

21.30 - Rišarlison navodno nema ništa protiv selidbe u Saudijsku Arabiju. Govorilo se o Al Hilalu, ali je interesovanje utihnulo, pa se sada pojavio Al Ahli.

21.15 - ZVANIČNO: Prvo pojačanje Kaena u eri novog slavnika Kilijana Embapea je nekadašnji fudbaler Intera Jan M'Vila.

21.00 - Saldanji propao jedan transfer, na vidiku je drugi?

20.45 - Tom Rote uskoro postaje novi fudbaler Uniona iz Berlina. Borusiji Dortmund sleduje 5.000.000 evra, ali imaće i opciju da vrate fudbalera po fiksnoj ceni koja je unapred određena.

20.30 - ZVANIČNO: Reprezentativac Švedske Ludvig Augustinson potpisao je ugovor sa Anderlehtom čiji je punopravni član postao nakon sezone u kojoj je igrao kao pozajmljeni igrač Sevilje.

20.15 - Mančester junajted ne može da se otarasi Viktora Lindelefa čija je plata previsoka za zainteresovane klubove. Ipak, situaciju nadgledaju klubovi iz Italije i Turske.

20.00 - Totenhem i Dominik Solanke, transfer fudbalera Bornmuta je sve bliži.

19.45 - Ništa od odlaska Džošue Kimiha u Pari Sen Žermen, reprezentativac Nemačke je odlučio da ostane u Bajernu iako bi mu rado videli leđa...

19.30 - Đovani Simeone nije do sada igrao za svog oca Dijega u Evropi, ali će ove sezone to učiniti mlađi brat Đulijano. Ništa od pozajmice u Alaves, napadač ostaje u Atletiku gde će biti deo prvog tima, za očekivati je da dobije određenu minutažu.

19.15 - Fudbaler Monaka Jusuf Fofana zainteresovan je za prelazak u Milan, ali italijanski klub još uvek nije dogovorio visinu obeštećenja. Govori se i o potencijalnoj ponudu Mančester junajteda, ali nje za sada nema.

19.00 - Kristal Palas započeo je razgovore oko transfera defanzivca Volfsburga Maksensa Lakroe kojem na kraju naredne sezone ističe ugovor.

18.45 - Paparaci prate svaki korak Danija Olma koji je na putu za Barselonu, uslikan je sa koferima.

18.30 - Reprezentativac Danske Met O'Rajli svd je bliži odlasku iz Seltika. Škoti su odbili ponudu Atalante, ali za njega je zainteresovan i Brajton koji bi mogao da pošalje zadovoljavajuću ponudu.

18.15 - ZVANIČNO: Dosadašnji fudbaler Juventusa Đanluka Frabota novi je igrač Vest Bromvić Albion. Ugovor je potpisan na tri godine, a Juve je pristao na ponudu bez obeštećenja uz 20 posto od naredne prodaje.

18.00 - Roberto de Zerbi želi Geronima Ruljia na golu Olimpika iz Marseja. Francuski klub je započeo pregovore sa Ajaksom i zastupnicima fudbalera.

17.45 - Član Arsenala Karl Hajn ide na pozajmicu u Valjadolid koji će platu golmana iz Estonije isplaćivati do kraja sezone.

17.30 - PAOK ostaje bez važnog igrača pošto će Vilijam Trost-Ekong pojačati Al Kalud iz Saudijske Arabije.

17.15 - Strazbur ima dogovor sa Portom u vezi Gonsala Borgeša koji bi trebalo da bude plaćen 9.000.000 evra uz određene bonuse. Miriše na Čelsijev plan...

17.00 - ZVANIČNO: Erne Renar više nije selektor ženske reprezentacije Francuske. Čovek koji je osvojio Afrički kup nacija sa Zambijom i Obalom Slonovače sada je slobodan u izboru novog tima.

16.45 - Dolazak Kilijana Embapea u Real Madrid je odavno gotova stvar, a zanimljivo je pisanje Marke koja tvrdi da će Francuz biti izvođač slobodnih udaraca u ekipi naredne sezone.

16.30 - David Neres je bljesnuo u Ajaksu, da bi nakon toga "nestao" u Šahtjoru iz Donjecka. Dolazak u Benfiku se ispostavio kao dobra stvar jer Brazilca sada želi Napoli i spreman je da ponudi 25.000.000 evra za njega.

16.15 - Hulijan Alvarez je imao jaču ponudu od Pari Sen Žermena, ali čini se da ni to neće biti dovoljno da ga odvrati od selidbe u Atletiko Madrid.

15.55 - Bivši golman Crvene zvezde stigao u Banja Luku!

15.40 - Kada smo kod Barselone, Federiko Kjeza se nudi kao rešenje! Barsa i dalje čeka Vilijamsa, ali bi Italijan mogao da bude jeftina opcija, pošto Juventus ne traži više od 20 miliona evra. 

15.00 - Bomba u Barseloni - Dani Olmo! Ovo su sve brojke!

14.30 - ZVANIČNO - Mijailović napustio Crvenu zvezdu!

14.15 - ZVANIČNO - Gvido Rodrigez je novi član Vest Hema. Stigao je kao slobodan iz Betisa. 

13.55 - Havi Gera nije jedino ime u pregovorima između Atletiko Madrida i Valensije. U suprotnom smeru, na "Mestalju" stiže Artur Vermeren, na pozajmicu do leta 2025. godine. 

13.30 - Sportski direktor Barselone Deko sastaće se danas sa ocem i agentom Danija Olma i čelnicima RB Lajpciga. Dogovor se očekuje u narednim danima i Olmo će se vratiti u svoj matični klub.

13.00 - Trevo Čaloba ima mnogo opcija za ostanak u Premijer ligi. Iako klubovi nisu poznati, velike su šanse da napusti Čelsi i pojača neki drugi engleski tim, što je njegov prioritet.

12.50 - Pominjali smo Brajton i Humelsa, a sada je ozbiljno zagrizao i Vest Hem. 

12.30 - Brajan Saragosa je na korak od Valensije. On odlazi na pozajmicu iz Bajern Minhena, koji će do leta 2025. pokrivati 50% njegovih primanja. 

12.00 - Džonatan Tah je postigao lične uslove sa Bajernom, a i Leverkuzen je prihvatio ponudu od 25 miliona evra + pet kroz bonuse. Transfer će biti realizovan kada Matijs de Liht ode u Mančester junajted.

11.35 - Samu Omorodion je postigao sve lične uslove sa Čelsijem, čega ga ugovor do leta 2031. godine! Čelsi će Atletiku platiti 40 miliona evra, otprilike isto koliko će iz suprotnog smera stići za Konora Galagera. 

11.20 - Ponovo je aktuelna priča o Džejdonu Sanču i Pari Sen Žermenu. Englez neće praviti problem oko ličnih uslova, čeka pregovore između klubova. 

11.00 - KRAJ! Najveća prodaja u istoriji Mančester sitija!

10.45 - Mats Humels je ozbiljna opcija za Brajton. Vest donosi pouzdani Florijan Pletenberg. Nemac je slobodan agent od kako je napustio Dortmund. 

10.30 - Poslednje "vamos" kao dokaz o konačnoj odluci Nika Vilijamsa?!

10.15 - Današnji dan mogao bi da obeleži Atletiko Madrid. Stižu Konor Galager i Hulijan Alvarez u paketu od 120 miliona evra. Samu Omorodion bi mogao da napusti Atletiko i pojača Čelsi za 40 miliona evra. 

10.00 - Liverpulove transfer muke - Kako ide potraga za brojem "6"?

9.45 - Argentinac otpao, šta će učiniti Arteta? Preskupi Srbin opet u modi?

9.30 - Junajtedova potera za vezistom, Urugvajac preskup, postoji čak pet alternativa!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke