TRANSFER BLOG (26. 08. 2024) - Olmo konačno, Kjeza bira između Barse i Liverpula! Redsi jure i štopera?

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 26.08.2024.
23:58
Izvor: Sportske.net

Ispratite današnje aktivnosti na transfer pijaci.

Povezane vesti

Poštovani čitaoci portala Sportske.net, kao što ste navikli u ranijim prelaznim rokovima i ovog leta ćete imati priliku da pratite dešavanja na "transfer pijaci" iz minuta u minut.

Očekivano je da se prelazni rok nakon Evropskog prvenstva intenzivira. Ponekim fudbalerima je skočila cena, neki su se pojavili "izvan radara", pa će i ovo leto biti zanimljivo, donekle.

Glavni transfer je završen, a to je Kilijan Embape koji je potpisao za Real Madrid, a domaćoj javnosti je svakako zanimljiv transfer Lazara Samardžića u Atalantu, a videćemo da li će i gde će otići Filip Kostić.

Kako vam ne bi promaklo da vidite gde će fudbaleri poput Viktora Osimena, Mikela Merina, Rahima Sterlinga i drugih, kao i da li će Crvena zvezda i Partizan reagovati do kraja prelaznog roka, budite uz stranice "Sportske.net".

Jučerašnje transfere možete pogledati OVDE.

       26.8.2024.


23.45 - Dan moramo zatvoriti sa Federikom Kjezom koji je na raskrsnici između Barselone i Liverpula. Redsi su poslali ponudu od 12 miliona (15 sa bonusima), a Kjezi ponudili neto platu od 4-5 miliona i Italijan je rekao "da". Ali, želi da sačeka još 24 sata pošto je prethodno imao i verbalni dogovor sa Barselonom. Ipak, Katalonci za sada ne mogu da ga registruju i to je adut Liverpula. 

23.15 - Tu je i trenersko iznenađenje na klupi Vojvodine. Bandović je bivši, stiže - Veselinović!

22.55 - Siti pristao, Žoao Kanselo nema izbora, ide u "drim tim" sa Srbima?!

22.30 - Manor Solomon napušta Totenhem, pošto će ove sezone igrati na pozajmici u Lidsu. 

22.10 - ZVANIČNO - Ante Rebić je novi član Lećea! On se vratio u Italiju kao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Bešiktašom. 

22.00 - Fabricio Romano otkriva svoje informacije o slučaju Kjeza i podgreva priče o transferu u Liverpul! On javno kaže - Barselona ne može da pošalje ni zvaničnu ponudu Juventusu, jer nema prostora da ga registruje. Transfer u Barselonu je u ovom momentu nemoguć. Čeka se ponuda Liverpula. 

21.50 - Džo Gomez se dogovorio, Liverpul mora da kupuje i defanzivca?

21.25 - Dolaskom Gundogana, Pep precrtao igrača od od 60.000.000!

21.05 - Pisali smo o Komanu danas, a sada stiže informacija da je dobio basnoslovnu ponudu iz Saudijske Arabije, koju je Bajern već prihvatio. Čeka se odluka Francuza. 

20.45 - Santjago Murinjo je spreman da ode na pozajmicu iz Atletiko Madrida. Njegova najverovatnija destinacija je Alaves. 

20.30 - Markos Alonso je konačno izabrao novi klub! On je kao slobodan agent potpisao za Seltu. 

20.00 - Iznenađenje - Liverpul krenuo po Italijana, neko iz napada mora da ode!

19.45 - Fredi Kanute pravi veliki problem Partizanu!

19.35 - Štoper Pari Sen Žermena Milan Škrinjar na korak je do potpisa za Al Nasr! Luis Enrike ga je precrtao, PSŽ spreman da ga proda, Arapi to koriste. Slovak u tandemu sa Ajmerikom Laportom zvuči prilično solidno za tamošnju ligu.

19.20 - Kingsli Koman je poručio Bajern Minhenu da želi da napusti klub do kraja prelaznog roka. Navodno ima ponude iz Premijer lige. 

19.10 - Cirkus se nastavlja - Olmo registrovan posle "zabune" lekara, ali samo do Nove godine?!

18.25 - Iz Barselone sada stiže nova šokantna informacija - zbog povrede, privremeno neće biti registrovan Andreas Kristensen, te će to iskoristiti da klub registruje Danija Olma. Ukoliko La Liga odobri dokumentaciju, Olmo će debitovati u utorak protiv Rajo Valjekana. 

18.10 - ZVANIČNO - Artur Fermeren je posle samo šest meseci napustio Atletiko Madrid. Do kraja sezone igraće na pozajmici u Lajpcigu. 

17.45 - Čukarički čuva bisere na golu, novi potpisi Kaličanina i Čarapića

17.30 - Liverpul pazario golmana, ali to neće biti sve do kraja ovog roka?!

17.10 - Betis i Monako pokušavaju da ubede Danija Sebaljosa da napusti Rea Madrid. Iako je otišao Toni Kros, on je tek šesti izbor u veznom redu, ispred su - Belingem, Valverde, Kamavinga, Modrić i Arda Guler.

16.55 - Barsa nema novca za Kjezu, a ima za još jednog štopera?!

16.35 - Štoper Partizana u Španiji, Dejan Lekić poručuje: "Napadačima teško protiv njega!"

16.20 - Jusufa Mukoko je novi član Nice, pošto stiže na pozajmicu iz Borusije Dortmund. Otkup nije obavezan, ali je moguć za minimum 12 miliona evra. 

16.10 - Gotovo je, Edi Enketija prelazi u Kristal Palas, a Arsenalu sleduje obeštećenje od oko 30 miliona evra. 

15.50 - Francuski defanzivac Kurt Zuma dogovorio je uslove sa Al Orubom i uskoro će zaigrati za taj saudijski klub.

15.35 - ZVANIČNO - Hames Rodrigez je novi igrač Rajo Valjekana!

15.20 - Kad će Olmo biti registrovan? Evo šta kaže Flik!

15.05 - Zvanično - Nije potrajalo ni dva meseca, Zvezda prodala štopera!

14.45 - Ren će probati da dovede vezistu Žordana Veretua, koji nije u planovima novog trenera Marseja Roberta de Zerbija.

14.30 - Kristal Palas je poslao prvu ponudu Arsenalu za napadača Edija Enketiju.

14.15 - Izgleda da je gotovo. Fabricio Romano piše da će golman Valensije Giorgi Mamardašvili potpisati za Liverpul, i to na šest godina. Valensija će odmah zaraditi 30.000.000 evra, te 10% od naredne prodaje. Biće i određenih bonusa.

14.00 - Španski fudbaler Stefan Bajčetić bi mogao da napusti Liverpul u ovom prelaznom roku. Selta mu je najbliža, ali su u trci još Real Sosijedad, Viljareal, Las Palmas i Valensija, kao i dva neimenovana kluba iz Premijer lige. Naravno ovde bi se radilo o pozajmici do sledećeg leta.

13.45 - Turski Sport Digitale piše da su Brentford i Ajaks zainteresovani za fudbalera Bešiktaša Aleksa Okslejd Čembrlejna

13.30 - Iskusni španski defanzivac Markos Alonso ima usmeni dogovor sa Seltom.

13.15 - Gasperini zna šta radi - Kvadrado je novi adut Atalante!

13.00 - Nemački štoper Mats Humels je i danas veoma blizu transfera u Real Sosijedad. Ova informacija je aktuelna već tri dana i konačno se očekuju neki konkretni koraci.

12.45 - Vinisijus okleva sa Realom, može li milijardu evra da promeni svetski sport?!

12.30 - Zvezda naravno čuva Pumu!

12.15 - Lans je odbio ponudu Rome za austrijskog štopera Kevina Dansa, piše Đanluka di Marcio.

12.00 - Artur Vermeren (19) definitivno napušta Atletiko posle samo sedam meseci i kao što je najavljeno odlazi u Lajpcig na pozajmicu.

11.45 - Još jedan novajlija u Atletiku, Čolo "betonirao" odbranu!

11.30 - Portugalac Žoao Kanselo blizu je prelaska u šampiona Saudijske Arabije Al Hilal. Pregovori idu u dobrom smeru, pa bi klub Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića-Savića mogao da dobije veliko pojačanje.

11.15 - Mančester junajted će konačno dovesti urugvajskog vezistu Manuela Ugartea iz PSŽ-a za 60.000.000 evra, piše Fabricio Romano. Ovo je posao koji se najavljuje već sedmicama unazad. Ali, najpre se mora ispuniti jedan uslov, a to je da Skot Mektominej napusti engleski klub. Junajted će škotskog reprezentativca najverovatnije prodati Napoliju.

11.00 - Ofanzivni vezista Porta Francisko Konseisao stigao je u Torino sa svojim agentom gde će pre potpisa za Juventus odraditi medicinske preglede. Juventus je platio Portu 7.000.000 evra za pozajmicu, morao bi da doplati još 23 miliona za otkupnu klauzulu narednog leta, mada se o tome pita i sam igrač.

10.45 - Liverpul nastavlja pregovore sa Valensijom oko golmana Giorgija Mamardašvilija.

10.30 - Pet stvari zbog kojih je Dibala ostao u Rimu!

10.15 - Zvezda nakon Stojića ostaje bez još jednog novajlije?!

10.05 - Kao što je i najavljeno, Vitor Roke (19) napustio je Barselonu posle svega osam meseci i potpisao za Betis. 

9.45 - Vezista Venecije Taner Tesman karijeru će nastaviti u Lionu.

9.30 - Agent Federika Kjeze je obavestio čelnike Barselone o želji njegovog klijenta da pojača katalonski klub. Ipak, posao još nije blizu realizacije jer na Nou Kampu razmatraju nekoliko opcija na krilnim pozicijama.

9.15 - Za nevericu, Milan već razmišlja o promeni trenera, veliko ime čeka smenu Fonseke!

9.00 - U Interu ubeđeni, Juventus pokušava da "kupi" titulu?!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke