Transfer dana u Evropi, otvorio dve opcije Kristijanu Ronaldu, obe su "bombe"!

Autor: Boris Jovanović
subota 16.07.2022.
11:29
Izvor: Sportske.net

Da li se pojavila nada na horizontu?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Posle odlaska Levandovskog, opet su oživele priče o Kristijanu Ronaldu. On sam trenira dok je Junajted na turneji, iako iz kluba tvrde da ne žele da ga prodaju, Portugalac i dalje hoće da ode, pre svega da bi igrao ligu šampiona.

Hoće li on biti zamena za Levandovskog u Bajernu?

Navodno je Mendeš rekao da bi pristao da značajno smanji platu kako bi zaigrao za Bavarce, mada je teško očekivati da bi Bajern platio obeštećenje Junajtedu, osim ako nije simbolično. Kristijano bi bez sumnje koristio nemačkom šampionu, ali je i dalje pitanje koje se provlačio kroz medije u ovoj zemlji, da li bi vredelo dovesti Portugalca i odložiti budućnost, umesto probati sa nekim mlađim napadačem. 

Da, potreban im je neko ko će nadoknaditi golove Levandovskog, ali već imaju Manea, Čupa-Motinga, Milera u ofanzivi, što je već trio iskusnih igrača.

Sa druge strane, iz Španije stižu potvrde da će Atletiko probati da dovede Ronalda. Bio bi to zaista neverovatan potez imajući u vidu njegovu istoriju, i činjenicu da su mu "Jorgandžije" u Madrilenju, ali i kad je prešao u Juve bile omiljena žrtva.

No, Simeoneu treba zamena za Suareza, traži i desnog beka, ali bi nekoliko prodaja mogle da otvore prostor za Ronaldovu platu. Saula nije otkupio Čelsi, ali žele da ga se oslobode ponovo, čekaju Romu. Vratio se i Morata koji daje pomirljive izjave, no, navodno Juventus taj kanal drži otvorenim, pokušavaju da se opet dogovore sa Špancima, jer Alegri svim silama želi Moratu koji je pokazao da može da igra na novoj poziciji, po desnoj strani u napadu i mnogo znači za tim, kao svojevremeno Mandžukić.

Njegov novi povratak u Juve bi nema sumnja otvorio mesta za Ronalda. Inače Atletiko je doveo brazilskog napadača Lina iz Visentea, ali on je akvizicija za budućnost i igra po boku, nije klasičan napadač. 

Na AdmiralBetu i dalje možete da se kladite u kom će klubu završiti Ronaldo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke