Transfer dana u Hrvatskoj, Osiječani uzvraćaju udarac!

Autor: Darko Mitrović
petak 21.01.2022.
20:29
Izvor: Sportske.net

Prolećni deo sezone biće veoma zanimljiv u Hrvatskoj.

Epa/Urs Flueeler
Epa/Urs Flueeler

Povezane vesti

Jesenas je aktuelni šampion Dinamo konačno dobio prave konkurente u borbi za titulu, Osijek i Rijeka su po broju bodova ravnopravni u toj borbi, a prati ih splitski Hajduk koji nije odustao od šampionske trke.

Tek što se završio prvi deo sezone, Dinamo je zadao težak udarac Osijeku dovođenjem levog beka Bočkaja koji je bio možda i najbolji igrač Osiječana u prvom delu sezone.

Ali, ni oni ne sede skrštenih ruku u zimskom prelaznom roku, pa je sada potvrđen transfer bivšeg kapitena Hajduka Mija Caktaša koji je sa Osijekom potpisao troipogodišnji ugovor posle epizode u Saudijskoj Arabiji.

''Evo me, da. Hvala svima na čestitkama. Prvo ću se upoznati s novim saigračima, neki od njih su mi jako dobro poznati, posebno oni koji su mi bili saigrači. Interes trenera Bjelice i Osijeka je postojao već prošlog leta, tada sam se odlučio ići nekim drugim putem, ali sada su nam se želje poklopile. Jedva čekam da krenem na trening i da se priključim ekipi. To je sada najvažnije'', izjavio je 29-godišnji Caktaš.

On je deset godina proveo u Hajduku, u čijem dresu je postigao više od 100 golova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke