Transfer karijere Darka Lazovića, stiže na insistiranje Hrvata, igraće i Ligu šampiona!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 20.07.2022.
10:48
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Odlična vest za Srbina.

 EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije Darko Lazović (31) bi uskoro trebalo da napusti Veronu, a sva je prilika da će zaigrati u Ligi šampiona naredne sezone.

Kako saznaje Arena sport, Lazović se nalazi pred transferom u Olimpik iz Marseja sa kojim je dogovoreno sve, dok se jedino još čeka da Srbin prođe medicinske preglede nakon čega će uslediti i zvanična potvrda od strane oba kluba.

Prema vestima iz Italije, posao je doveden do kraja a obeštećenje za bivšeg kapitena Crvene zvezde iznosiće između 5.000.000 i 7.000.000 evra, na insistiranje doskorašnjeg trenera italijanske ekipe Igora Tudora koji je ovog leta preuzeo Marsej.

Njih dvojica su odlično sarađivali protekle sezone, Lazović je u jednom trenutku preuzeo i kapitensku traku, a ostavio je trag u italijanskom fudbalu u kojem je od 2015. godine.

Prve četiri sezone nastupao je za Đenovu, da bi 2019. godine prešao u Veronu za koju je odigrao 107 mečeva i postigao osam golova uz 21 asistenciju.

Lazović će sa Marsejom igrati grupnu fazu Lige šampiona koju je Olimpik obezbedio prošle sezone pod vođstvom Horhea Sampaolija kada je ekipu doveo do druge pozicije u Ligi 1 iza neprikosnovenog Pari Sen Žermena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke