Transfer leta van radara - Liverpul se sprema u napad na Mitrovićevog saigrača!

Autor: Nemanja Janošev
petak 21.01.2022.
16:25
Izvor: Sportske.net

Ukoliko uspeju da ga privole na "Enfild" i to se ispostavi kao odličan potez, Liverpul bi mogao da bude jedan od najvećih pobednika letnjeg prelaznog roka 2022. godine

EPA-EFE/Paul Ellis
EPA-EFE/Paul Ellis

Povezane vesti

Skauti Liverpula pomno prate napredak i igre ofanzivnog veziste Fulama Fabija Karvalja, prenosi dobro obavešteni novinar Džejms Pirs.

Liverpul će na leto osvežiti ekipu, pre svega u napadu gde se spominje odlazak Sadija Manea, pa i Divoka Origija, a još nije sigurno šta će se dogoditi sa Mohamedom Salahom koji i dalje nije potpisao ugovor uprkos želji da ostane.

Jirgen Klop traži novo lice u ofanzivi, a u profil igrača koji se uklapa u njegove planove spada mladi Fabio Karvaljo, Englez koji će u avgustu napuniti 20 godina.

On se uklapa u sve ono što je ekipi potrebno, javlja Džejms Pirs u vidu godina, napadačkih afiniteta, ali i dobrog uklapanja u engleski fudbal. Njemu ugovor ističe na kraju sezone, prema tome, ukoliko poziv Liverpula dođe, mogli bi da ga dobiju besplatno, što bi u budućnosti mogao da predstavlja izvanredan posao uprave kluba.

Karvaljo je rođen u Lisabonu, ali nastupa za mlade selekcije Engleske. Prošao je fudbalsku akademiju Benfike, a 2014. godine, kada je imao svega 12 leta se priključio Fulamu.

Ove sezone, Karvaljo ima sedam golova i dve asistencije na svom kontu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke