Transfer ozvaničen, Grof oduševljen: ''Despotović je vrhunski fudbaler!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.02.2022.
20:49
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji napadač Zvezde ostaje u Rusiji.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Transfer koji se najavljivao ovih dana i o čemu smo već pisali, večeras je ozvaničen.

Srpski napadač Đorđe Despotović je postao novi fudbaler ruskog Arsenala iz Tule sa kojim je potpisao ugovor na tri godine.

On se nedavno rastao sa Rubinom iz Kazanja, ali će ostati u ruskoj Premijer ligi u klubu koji sa klupe vodi nekadašnji trener Crvene zvezde Miodrag Božović.

''Veoma mi je drago što smo danas uspeli da rešimo sva pitanja oko ugovora i postao sam igrač Arsenala. Na moju tranziciju ozbiljno je uticao razgovor sa Miodragom Božovićem, znamo se dugo. Trener je zvao, razgovarali smo o mojoj situaciji u Rubinu i posle toga nisam sumnjao da ću preći u Arsenal. Takođe je važno napomenuti da je moja supruga iz Tule i ta činjenica je takođe uticala na moju odluku.

Hvala upravi koja je brzo radila i sve organizovala na najvišem nivou. Imam mnogo prijatelja u Arsenalu, posebno Uroša Radakovića i Gorana Čaušića, oni će mi pomoći oko adaptacije. Pod Miodragom ekipa pokušava da igra napadački fudbal, što mi se kao napadaču jako sviđa. Siguran sam da ćemo uspeti da ostvarimo dobar rezultat'', izjavio je Despotović na predstavljanju u novom klubu.

Trener Božović je u prvoj izjavi za klupski sajt povodom ovog transfera izrazio veliko zadovoljstvo.

''Veoma je dobro što je naš klub uspeo tako brzo da se dogovori sa Despotom oko potpisivanja ugovora. Dobro ga poznajem, pre transfera smo imali plodan razgovor. Mislim da Đorđu nije potrebno predstavljanje. On je vrhunski fudbaler, prošle sezone je uspeo da postigne mnogo za Rubin. Siguran sam da će, ako mu Bog da snagu i zdravlje, moći da nam pomogne da ostvarimo postavljene zadatke'', izjavio je popularni ''Grof''.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke