Transfer propao? "Bik" mora da sredi glavu, Kinezi spremili sedam pojačanja Konteu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.07.2020.
10:01
Izvor: Sportske.net

Klauzula je istekla, tvrde u Interu, videćemo hoće li uopšte sesti za sto sa Barselonom. U klubu vidaju rane od Mihajlovića, stižu, posle Hakimija, još tri nova igrača...

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Klauzula više ne vredi. Naime, prema tvrdnjama Intera, iako se pričalo o prve dve nedelje jula, Italijani tvrde da je danas istekla, više ni 111 miliona za Lautara Martineza nije dovoljno.

Doduše, Barselona nije imala ni nameru da plati klauzulu, oni traže dogovor u novcu i jednom igraču, ali sada više niko ne može da kupi Lautara bez pregovora sa Interom.

Oni u ovom trenutku ne postoje, Katalonci neće dati više od 65 miliona i jednog igrača, a Inter traži 90, plus Žuniora Firpa.

Od dogovora nema ništa, mada Barselona smatra da će sam igrač izvršiti pritisak čim se prvenstvo završi, početkom avgusta. Doduše Inter igra i u LE, to im je jedina prilika za trofej, videćemo kada će se sam igrač oglasiti.

Pao je u formi, bez njega tim ne pobeđuje, jasno da je cela situacija imala uticaja, Konte i Marota su razgovarali sa njim i poručili mu da sredi glavu.

Baner

Kineski vlasnici i dalje žele uspeh po svaku cenu, pa će dodatno pojačati tim, Konteu je obećano da će dobiti nove igrače kako bi pojačao sve linije tima i učinio ono što i Juventus, imao za svako mesto dva fudbalera. Golman Radu će se vratiti, biti konkurencija Handanoviću, u odbrani stiže mlađi štoper umesto Godina, kandidati su Kumbula iz Verone ili iskusniji Izo iz Torina koji je prošle godine debitovao za "Azure".

U sredini terena, Inter već ima pristanak Tonalija, treba se dogovoriti sa Brešom koja traži previše, 50 miliona. Konte insistira da stigne Vidal, videćemo hoće li isterati svoje, a pojačanje, uz pretpostavku da ostane Lautaro dobiće i u napadu. Kandidati su Džeko, koga su želeli i prošlog leta, i Žiru iz Čelsija koji jeste potpisao novi ugovor, ali dolaskom Vernera, Francuz će biti, kao i prošle godine u drugom planu.

Baner

Ne treba zaboraviti ni Emersona Palmijerija koji je blizu, on će zauzeti mesto kraj leve aut linije, pa će tako Inter praktično promeniti bokove i sredinu, odnosno dovesti sedam igrača u ovom prelaznom roku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 07.07.2020
19:15

Sedece im i on na klupi kao sto im je sedeo Ikardi i posle ce da ga prodaju za upola manje, kao sto su ikardija prodali za upola manje! Jos im je Ikardi dugo sedeo na klupi to jest u publici i primao visoku pplatu, tako ce da bude i sa Lauterom, samo malo da sacekamo i bice tako!! Ko hoce da igra u klub koji gubi, niko ?

avatar
Gile sile pravi
Tuesday, 07.07.2020
13:33

Ako prodaju Naingolana, Perisica, Daberta i Zoa Maria bice dobro. Onda im ostaje jos da prodaju Galjardinija i Vesina. Ostali koji treba da idu bice malo lakse da se njih otarase. Valeru istice ugovor - Godin ja mislim da ce da se nagode i raskinu ugovor videlo se da stvarno ne moze vise da se nadaju u njega. sto se Ranokije tice i sa njim ce sporazumno da zavrse saradju. Klinci Agume i Esposito idu na pozajmice. Ostali svi sa pozajmice napustaju klub, golmani Padeli i Berni istice ugovor pred Marotom je ogroman posao.

avatar
Tiribocchi
Tuesday, 07.07.2020
13:13

Maaa neee breee kako je to moguceeee ... jel ovi iz barsa su ludi? Pa ovaj vredi bar 250 mil zasto nece da daju 111 mil ? Pa covjek je dao 15 golova u karieri i igra u inter cij najveci uspeh u zadnjih 11 god im je 4to mesto... ccc kako ovi iz barsa su stvarno ludi sto propustaju takvog igraca sto se radja jednom u 1000 god

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 07.07.2020
12:27

Lautaro zabio mocni 12 golova u Seria A , pa misli da je Maradona , sam odlucuje sto i kako , pa sada kao ljut, ne igra kako treba ... Ajde malo na tribine , pa razmisli kako dalje ... polusezonska senzacijo !

avatar
Provokator
Tuesday, 07.07.2020
11:35

Bas mi ide na zivce ovaj Lautaro. Malo li mu je Inter dao ? Naravno da klub zeli da zadrzi dobrog igraca ili da dobro zaradi na istom. A Barsa ciganjski ceka da igrac sam sve zavrsi jer su oni sami sebe zakopali losom politikom i sad nemaju para za jednog igraca.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 07.07.2020
15:20

Ako je Inter bolji klub od barce i ako ima para, zasto ne plati pravu platu dobru igracu mladom i dobrom ugracu, da on nebi otiso? Mlad i dobar igrac ima platu 1.5 miliona, a dok star i bezvredan igrac koji sedi na klupi urugvajac koji je doso iz Atletika iz madrida ima platu 5 miliona, tako da se imter treba sredi a ne Barca, posto igraci iz intera hoce da odu u barci a ne obrnuto! Inter je propao nacisto, koji je to klub kad ga barca pobedjuje sa B timom i ko od igraca hoce da ostane utakvom klubu? Barca nudi koliko ona hoce i koliko igrac vredi, inter ako hoce da prihfati hoce ako nece, imace ponovo slucaj Ikardija!

avatar
Provokator
Thursday, 09.07.2020
13:30

Oni mu I nude 4 ili 5 puta vise, odbija ih.