Transfer zime je kada odbiješ Bajern, više novca i odeš u Premijer ligu!

Autor: Milovan Longinov
sreda 10.01.2024.
17:45
Izvor: Sportske.net

Kolebao se, ali...

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Radu Dragušin će postati novi član Totenhema, iako je u poslednjem trenutku Bajern Minhen pokušao da ga preotme.

Njegov agent otkrio je danas kako su protekla poslednja 24 časa i kako je Rumun ipak odabrao London umesto Minhena. 

"Jutros u osam sati doneli smo odluku. Bili smo odlučni da idemo u Totenhem, ali je ponuda Bajerna stigla na putu ka Londonu. Bio sam na putu ka aerodromu kada sam dobio poziv i odgovorio sam da moramo dobro da razmislimo i procenimo. Bajern je jedan od najvećih klubova na svetu i ne mogu da verujem da smo ga odbili! Ali, to je bila naša odluka", rekao je on i nastavio:

"Sedeo sam sa Raduom i njegovom celom porodicom, nakon čega smo obavestili Bajern o našoj konačnoj odluci, da su se javili prekasno i da je bilo previše teško da promenimo mišljenje. Možda u budućnosti Dragušin i stvarno zaigra za Bajern Minhen. Ali, ovo je bilo ono što su želeli Radu i njegova porodica i veoma je srećan što ide u Totenhem. Naravno da se kolebao zbog ponude Bajerna, nije bilo lako da prelomi, ali zvanična ponuda stigla je tek sinoć. Bajern jeste nudio više novca, ali on je procenio da je ovo pravi korak za njegovu karijeru. Cele noći smo razmišljali, merili smo prednosti i mane i ovo je najbolja odluka. Želeli su ga i Napoli i Milan, ali o njima nije razmišljao, jer je odmalena želeo da igra u Premijer ligi", otkrio je Dragušinov agent Florin Manea.

Sve u svemu, Dragušin će biti drugo pojačanje Totenhema ove zime nakon Tima Vernera i može se reći da Postekoglu zna šta želi i da će Sparsi biti još zanimljiviji za gledanje u drugom delu sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke