Transfer zime, prekršiće obećanje dedi i otići u redove najvećeg rivala!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.01.2020.
09:36
Izvor: Sportske.net

Možda ste čuli za ovu priču, možda i ne, deda je pokojni, ali na kraju bi unuk mogao da pogazi reč...

EPA/FRIEDEMANN VOGEL
EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Barsina zimska bomba bi mogla da bude neočekivana.

Godinama je kružila priča da popularni "Betmen" Obamejang želi da ode u Real. Razlog je njegov deda Španac, koji ke veliki navijač "Los Blankosa".

Ali, kako to u životu biva, Bog se smeje našim planovima jer u ovom trenutku Gabonac, inače fudbaler Arsenala pregovara sa Barselonom.

Tačnije, Kike Setijen ga vidi kao idealnu zamenu za Suareza. Sam Obamejang bi da napusti klub, iako mu Arsenal nudi nov ugovor. U pitanju je ambicija, nije više mlad, nekadašnji igrač Dortmunda je zašao u četvrtu deceniju života i hoće u veliki klub.

Ne veruje u sposobnost Arsenala da nešto promeni ove sezone, kažu da je bio veliki protivnik Emerija, ali ni Arteta nije čovek koji može da garantuje rezultate. Ove sezone je dao 14 golova, imao ugovor do 2021. koji ne želi da produži i Arsenal će biti na mukama, ako ga ne proda. Barsa želi odmah Obamejanga, možda bi ubacila i nekog igrača u čitavu priču.

Jeftinije opcije su Žiru i Ljorente, priča se i o POlitanu, a Rodrigo iz Valensije je preskup, tim pre što Serijen veruje da je Obamejang mnogo bolje rešenje i sličniji Suarezu.

Hoćemo li videti senzacionalan transfer, deda Pjer Emerika je inače preminuo pre pet godina, živeo je u Avili ne tako daleko od Madrida, omiljeni igrač mu je bio Ugo Sančez, pa je Obamejang često proslavljao ranije golove saltom, upravo kao Sančez.

Inače, majka reprezentativca Gabona, Margarita je Španjolka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 21.01.2020
19:06

Ako on dodje onda ce Barca biti mnogo jaca, on je odlican spice igrac cak mi se cini da je mozda bolji i od Suareza! Zato kazem da ce Barca biti i cak bolja sa njim nego sa Suarezom! Ne kazem da je Suarez los vec da je cinimise da je ovaj nesto okretljiviji i brzi, bolje dribla!

avatar
Carina_11303
Tuesday, 21.01.2020
18:25

Ako ode iz Arsenala, ko ce vise uopste hteti i da dodje u Arsenal. On je jedini pismeni fudbaler u tom timu.

avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 21.01.2020
17:11

Vjecita misterija mi je bila otkud on u Arsenalu :/

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 21.01.2020
13:54

Cak ni Arsenal ne bi ovo mogao da uradi ... Ili moze ?

avatar
Бојовић Милан
Tuesday, 21.01.2020
11:35

Voleo bih da se ovo desi

avatar
Amalainter
Tuesday, 21.01.2020
11:11

Nema od toga nista..ne mogu ga placati..ima veliku platu

avatar
REV
Tuesday, 21.01.2020
10:40

Borusija i Arsenal nisu veliki klubovi?! U Nemackoj postoji/postoje samo jedan veci klub (ili dva veca mada ne znam koji bi bio tacno bio taj drugi) od Borusije, u Engleskoj samo dva veca kluba od Arsenala, ne mogu svi da budu giganti, niti treba to da budu.