Transferi Arsenala - Evo kome ide Anrijev broj, pojačanje iz snova i stameni štoper!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.06.2022.
16:25
Izvor: Sportske.net

Arsenal očekuje dugo leto što se tiče pojačanja...

Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko
Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko

Povezane vesti

Ekipa Arsenala planira da dovede nekoliko fudbalera koji su već dokazani, jedan od njih jeste i Vieira o kom smo vam pisali pre par dana, igrač koji bi za 40 miliona trebalo da stigne na "Emirate". 

Značiće dosta u rotaciji na sredini terena, ima tek 22 godine i od njega se očekuju velike stvari u budućnosti jer je odličan "paker". 

Pored njega, čeka se dolazak visokokvalitetnog napadača, a to bi trebalo da bude Gabrijel Žezus. 

Napadač Mančester sitija i dalje ima važeći ugovor sa klubom, ali i otvorena vrata da napusti ekipu ukoliko stigne odgovarajuća ponuda, a Arsenal je nedavno poslao jednu. Zapravo, jedini je Arsenal poslao ponudu i ona glasi na 50 miliona funti. 

I sam fudbaler pritiska Pepa Gvardiolu i upravu da se transfer desi, želi da se dokaže u Arsenalu jer će to biti klub u kom će imati više mogućnosti. 

Edi Nketija ostaje u klubu, potpisao je novi ugovor, nosiće broj 14 koji je nosio legendarni Tijeri Anri i to je jedna od bitnijih vesti za navijače Arsenala jer su mu mnogi videli leđa. Biće dobra opcija sa klupe, ali teško nešto više od toga. 

Arsenal traga i za štoperom, prva meta jeste Lisandro Martinez iz Ajaksa, trenutno su pregovori u toku sa "Kopljanicima", a sve ide u dobrom pravcu i obe strane su zainteresovane za dobru saradnju. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke