Traži se! Ovo je profil za Vlahovićevog saigrača! Ko odgovara od ovih imena?

Autor: Boris Jovanović
petak 12.08.2022.
09:21
Izvor: Sportske.net

Juventusu se žuri...

Povezane vesti

Juventus je rešio pitanje leve strane dolaskom našeg Filipa Kostića, ali i dalje nema indikacija da će biti završen posao oko Memfisa Depaja, koji bi bio alternativa ili saigrač u napadu našeg Vlahovića. Kean posle loše sezone nikome ne uliva poverenje, ređaju se imena, Alegri bi da vrati Moratu, ali to toga nema ništa.

Ćolito Simeone i Mauro Ikardi nisu profil igrača koji traži Juventusov trener, pa je sada bojazan da bi kao i prošle godine mogli da uđu u sezonu nekompletni i bez rešenih pitanja u napadu. Podsetimo, odlazak Ronalda pred kraj prelaznog roka je uslovio ishitreno dovođenje Keana, čini se da je Juve izgubio titulu u prvom delu šampionata.

Postoje i mete koje teško da su realne poput Marsijala kome će biti pružena šansa u Junajtedu, Bolonja ne da Arnautovića, pominje se opet Poljak Milik, no, on je posle pozajmice iz Napolija potpisao ugovor sa Marsejom.

Kakav je profil igrača potreban?

Nešto poput Mandžukića, fudbaler koji može da menja Vlahovića kao centralni napadač, ali i da igra desno, otvara prostor, ono što je recimo Morata uspešno radio tokom proleća. 

Malo je takvih univerzalaca, jedno lou-kost rešenje je Mjuriel iz Atalanta, na koga Gasperini čini se ozbiljno ne računa, ali "Dea" drži cenu za Kolumbijca, Juventus ga je želeo na pozajmicu.

Od ostalih igrača, Kean bi dolaskom napadača otišao, Luka Pelegrini će negde na pozajmicu, a ako ode Rabio u Mančester Junajted, sve je dogovoreno sa Paredesom. 

Juventus u ponedeljak otvara protiv Sasuola, Kostić će biti na klupi, "Bjankoneri" su favoriti, ali mi bismo pre igrali na golove, nego pobedu domaćih. Kvota na admiralbet.rs je odlična...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke