Treća sreća - Barsa ne mari za optužbe, dogovorila prvi letnji transfer!

Autor: Milovan Longinov
utorak 14.03.2023.
16:35
Izvor: Sportske.net

Na korak od potpisa.

PA-EFE/Luis Tejido
PA-EFE/Luis Tejido

Povezane vesti

Dok Barselonu optužuju i udaraju sa svih strana zbog sumnjivih isplata na račun bivšeg potpredsednika Sudijskog komiteta, Katalonci su danas završili zanimljiv transfer.

Injigo Martinez je postigao sve uslove sa Barselonom, platu i dužinu ugovora i po isteku ugovora sa Atletik Bilbaom, 1. jula doći će kao slobodan igrač.

Ovu vest danas je plasirao renomirani Relevo, odnosno novinar Mateo Moreto, koji tvrdi da je sve završeno i dogovoreno. 

Martinez je bio Ćavijeva želja jer nema nijednog levonogog štopera, zbog čega je na toj poziciji neretko igrao Markos Alonso. 

Martinez će pojačati konkurenciju Kristensenu, Arauhu i Kundeu, a ostaje da vidimo kako će njegov dolazak uticati na Erika Garsiju koji ima sve manju minutažu. 

Martinez ima 31 godinu i ovo mu je bila poslednja šansa da pojača veliki klub u kom može da se bori za sve trofeje. 

Ono što je zanimljivo jeste da je Martinez u čak dva navrata bio blizu Barselone, 2016. kada je na klupi sedeo Luis Enrike i potom dve godine kasnije kada je trener bio Ernesto Valverde. 

Izgleda da će biti treća sreća i da će Martinez konačno potpisati za Barsu, a navijači se nadaju da može da odigra značajnu ulogu sa klupe, jer je jasno da neće biti starter pored Kristensena, Kundea i Arauha. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke