Trener leti iz Pariza već u januaru!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 12.11.2017.
11:35
Izvor: Sportske.net

Situacija sve ozbiljnija, radikalni potezi na vidiku...

BETA/AP Photo/Czarek Sokolowski
BETA/AP Photo/Czarek Sokolowski

Povezane vesti

Izgleda da bi Unaj Emeri mogao ranije nego što je očekivano da napusti Pari Sen Žermen.

Naime, francuski izvori ukazuju da direktor Antero i predsednik Al-Kelaifi ozbiljno razmišljaju o smeni trenera tokom zimske pauze.

Kako stoje stvari, Španac je posle sukoba i povlačenja pred Nejmarom i njegovim zahtevom da skrati "teoriju", odnosno video analize mečeva, izgubio poštovanje svlačionice.

Zbog toga, u Parizu žele da nađu rešenje za šest meseci, i da se spreme za leto, kako bi krenuli u napad na Murinja ili Kontea.

To neće biti lake misije, ali tim koji ima PSŽ privlači najveće trenere sveta. Neće im biti lako da nađu rešenje za proleće, možda bi Leonardo mogao da preuzme ulogu privremenog trenera, teško da bi Anćeloti pristao na tako nešto.

Potreban je neko sa autoritetom, ali i čovek koji će relaksirati atmosferu u klubu, zbog toga u ovom trenutku u Parizu veruju da moraju da budu pažljivi. Jasno, titula se podrazumeva, a što se tiče Lige šampiona, čini se da ni sami ne veruju da bi mogli da je uzmu ove sezone. Emeri je doveden baš zbog Evrope gde je sa Seviljom činio čuda, ali ono ispadanje od Barse prošle sezone je prosto stvorilo mnogo skepse koja je i danas prisutna, pa je jasno da su mu dani odbrojani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 12.11.2017
16:13

Psg je glavni favorit za LS ove sezone, i skroz je nebitno ko je trener. A dolazak Murinja bi bio tragedija za tim sa tako velikim ofanzivnim potencijalom.

avatar
Realan tip
Sunday, 12.11.2017
14:17

Nista protiv ne bih imao da United zamjeni trenera sa PSG-om. Murinjo neka sa PSG-om igra antifudbal, a mi sa Emerijem kao Sevilja.

avatar
Стефан Стојанчевић
Sunday, 12.11.2017
13:42

nzm sto psg trosi tolike pare na trenere kad moze jednostavno da postavi nekog duduka koji ce slusa sta nejmar kaze i sta zeli posto je ocigledno da su otali nebitni u timu i oko njega

avatar
Mr Tixma
Sunday, 12.11.2017
13:41

Nejmar zahteva od trenera da trener radi kako njemu odgovara? Nisam siguran da je to uopste tako. Mislim da je to nedopustivo profesionalcu. Sve u svemu, mnogo nebuloza ili krajnje nebitnih stvari moze da se pronadje. Zanimacija za dokone i naivne.