"Tri u jedan" trampa leta i u njoj - Dušan Vlahović!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 26.06.2023.
22:17
Izvor: Sportske.net

Ne može bolje?

Povezane vesti

Dušan Vlahović je po ko zna koji put u napisima medija u Italiji, ipak, ovaj put se pojavila zanimljiva informacija. 

Navodno, Vlahović je ponovo meta broj jedan za Čelsi, koji sada ima keca u rukavu, a to je - Romelu Lukaku! 

Juventus smatra da je Lukaku savršen napadač za Maksa Alegrija, jer bi uz njega, klub dobio i novac za transfer Dušana Vlahovića, koji je na tržištu znatno vredniji.

Iako se ne pojavljuje nijedna pouzdana cifra kao doplata Čelsija u ovoj trampi, pojedini navijači Juventusa smatraju da bi dodatnih 30 miliona evra bio idealan posao. 

Lukaku je u Interu dokazao da mu Serija A baš prija, a upravo zbog toga što je nastupao za najvećeg rivala, navijače "neroazura" posebno raduje potencijalni dolazak Belgijanca.

Lukaku nije u planovima Maurisija Poketina, koji bi rado video Vlahovića u svojoj ekipi, ali Srbin nije jeftin. Juve je do sada tražio barem 70-80 miliona evra, što niko nije hteo da plati. Tu na scenu stupa Lukaku, kao dobitna kombinacija za sve tri strane - Čelsi, Juventus i Vlahovića koji bi rado u London. 

Srbina je ranije želeo Bajern Minhen, ali Tomas Tuhel ima druge mete, pre svih Harija Kejna, dok Atletiko Madrid ne može ni da pomisli da ga priušti. Sporadično se pojavljivao i Mančester junajted, ali ni tamo već neko vreme nije tema. 

Čelsi i Poketino - savršen spoj, bez Lige šampiona i paklenog ritma u prvoj sezoni prilagođavanja na Premijer ligu, što da ne?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke