Trio "Fantastikus" - Vlahović ruši rekord velikana, Bleki i Jović na istom stadionu?!

Autor: Boris Jovanović
petak 10.12.2021.
08:38
Izvor: Sportske.net

Čekaju nas uzbudljivi januar i jun...

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Povezane vesti

Dušan Vlahović će imati ponudu na koju bi Fiorentina mogla da pristane, ali odlučivaće reč igrača. Naime, engleski mediji tvrde da je Arsenal spreman da sruši sopstveni rekord i da plati Vlahovića 80 miliona evra, već ove zime. Nema sumnje da bi Roko Komiso to mogao da prihvati, jer na leto srpski bombarder ulazi u poslednhu godinu ugovora, ali Vlahović se pita. On prošlog leta nije bio baš raspoložen da igra u Arsenalu, želi Evropu i najradije bi čekao leto. Naravno da će transfer Vlahovića ma gde ode, biti najveći u istoriji srpskog fudbala, a Arsenal je do sada najviše platio Nikolasa Pepea, 72 miliona evra.

Već se zna, mada su iz Lila to demantovali, da je Ikone na vratima Fiorentine, a za njih je Luka Jović preskup. Ipak, Jović bi, ako se situacija ne promeni u Realu, pogotovo jer stiže Mbape, mogao u Seriju A. Inter je najozbiljniji plan je da ode Aleksis Sančez, a Jović bi se za mesto u timu borio sa Džekom i imao šansu za mnogo veću minutažu nego na "Bernabeu". Stigao bi na pozajmicu, sa obaveznim otkupom ako aktivira klauzulu.

Na kraju, odlazak čeka i Blekija Milenkovića, on je meta Milana koji nema novca za Ridigera, ali bi mogao da dovede bivšeg štopera Partizana. Milenković kome u leto 2023. kao i Vlahoviću ističe ugovor je jeftinija i realnija opcija od Botmana iz Lila koji je bliži Njukaslu i Kristensena koji i dalje nije potpisao novi ugovor sa Čelsijem.

Ako na sve ovo dodamo nameru Kostića da ode u Inter na leto, da bi klubove mogli da promene Sergej Milinković Savić i ak najbolji strelac u istoriji Srbije, Aleksandar Mitrović, Piksijevi "Orlovi" bi mogli u naredna dva prelazna roka da budu na naslovnim stranama. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke