Trio odlazi? Nema problema Leva + Rafinja za najjači napad Evrope?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 24.03.2022.
12:00
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo novi ubitačni napad?

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Robert Levandovski želi da napusti Bajern Minhen, jer ne dobija novi ugovor, a katalonski mediji tvrde da želi u Barselonu! 

Sport je ekskluzivno preneo da je Levandovski poručio Piniju Zahaviju da gleda izlaz iz Bajerna, a da je Barsa neočekivano postala prva opcija.

Katalonci su želeli Halanda, ali nemaju dovoljno novca da pariraju Mančester Sitiju i Real Madridu, te Norvežanin bira između ta dva kluba.

Levandovski ulazil u poslednju godinu ugovora, pa bi Katalonci mogli da ga dovedu na sniženju.

On nije jedini koga Ćavi želi u napadu, jer je sve izvesnije da će Lidsov Rafinja biti zamena za Osmana Dembelea. Francuz je odbio sve ponude Barse, istina da uživa pod Ćavijevom palicom, ali njegov agent Musa Sisoko zahteva previše novca. Takođe, izvesno je da Barsa neće platiti 30 miliona evra da otkupi Adamu Traorea, jer bi radije taj novac potrošila upravo za Rafinju. 

Brazilca zastupa Barsina legenda Deko, koji je u odličnim odnosima sa Đoanom Laportom i on je već predstavio Lidsu ponudu od 35 miliona evra. 

Rafinja je svoje lične uslove već postigao, u Barsi bi dobio ugovor do 2026. godine i važnu ulogu na desnom boku.

Uz Dembelea i Traorea, dolazak Levandovskog, značio bi i da je Memfis Depaj suvišan. Holanđanin je sam sebe zakopao dvogodišnjim ugovorom, pa tako Barsa nema izbora nego da ga proda posle samo jedne sezone kako bi zaradila na njemu.

Dakle, odlaze Dembele, Traore i Depaj, a dolaze Levandovski i Rafinja, pa bi Ćavi tako dobio strahovitu petorku u napadu. Feran Tores, Ansu Fati i Rafinja bi se rotirali na dve krilne pozicije, a Obamejang bi povremeno odmarao Levandovskog i sigurno da bi on bio važan šraf, jer  Poljak ove godine puni 34 i Ćavi bi želeo da ga čuva da što duže traje.

Deluje baš moćno, zar ne? 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke