Trio u Milanu, bez obeštećenja!?

Autor: Stefan Matić
sreda 26.05.2021.
09:33
Izvor: Sportske.net

Dobro poznata "Juve" formula.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan se oprašta od Điđija Donarume. 

Rajolin klijent, po svemu sudeći, neće staviti paraf na produžetak ugovora. Krajem juna postaje slobodan igrač, favorit za njegov potpis jeste Juventus, ali se spominje i Barselona. 

Njegov dolazak je već nadomešten dolaskom Majka Manjana iz Lila, a "rosoneri" su blizu i potpisivanja tri igrača kojima po kraju juna takođe ističe ugovor. 

Italijanski mediji prenose da će boje Milana od naredne sezone nositi Olivije Žiru, D'Ambrozio i Hisaj. 

Francuz napušta Čelsi po kraju finala Lige šampiona, videćemo da li će mu Tuhel dati koji minut u Portu. Žiru je ove sezone koristio svaki pruženi minut. 34-godišnjak je nastupio na 31 utakmici, postigao je 11 golova. Posebno efikasan je bio u Ligi šampiona gde je na osam utakmica zabeležio osam pogotka. Hisaj napušta Napoli posle odlaska Gatuza, Albanac će imati šansu da se okuša i u Ligi šampiona. D'Ambrozio je sa druge strane u potpunosti izgubio minutažu dolaskom Hakimija, Italijan bi mogao da se dokaže u komšijskim bojama. 

Ovo jesu pojačanja za rotaciju, jasno "rosoneri" će imati mnogo više utakmica naredne sezone. Pioliju će trebati duža klupa kako bi ostao konkuretan u svim takmičenjima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke