Trka sa vremenom, preokret oko De Lihta, sve zbog Poljaka!

Autor: Boris Jovanović
petak 15.07.2022.
08:47
Izvor: Sportske.net

Svi čekaju, čvor se nije raspleo!

Alessandro Di Marco
Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Nema dogovora oko Matijsa De Lihta. Problem je velika razlika između ponude i potražnje. Naime, Juve je dobio ponudu od 60 miliona evra, plus bonuse, traže 20 više i sigurno da neće prihvatiti mnogo manju ponudu.

Uz to, Bajern ima problem sa Levandovskim, očekuju da Barselona plati 50 miliona evra za Poljaka i taj novac će biti upotrebljen za De Lihta.

U pitanju je trka sa vremenom, Juventusu se žuri, jer izmakao im je Kulibari, Inter završava Bremera, dok Pau Tores nije realna opcija. Oni neće dozvoliti da u finišu prelaznog roka izgube stub odbrane i da ne traže zamenu u cajtnotu.

Sve ovo nervira Alegrija koji je dobio Pogbu i Di Mariju, ali želi da zna situaciju oko štopera, ali i Vlahovićevu alternativu.

Tu stvari idu teško, Bolonja se opire, velika želja Alegrija je Marko Arnautović, ali "Felsinei" tvrde da je on neprocenjiv za Bolonju.

Tu je Kean koga svim silama žele da se oslobode, jer posle dvogodišnje pozajmice Juventus mora Evertonu da isplati 28 miliona evra, da praktično vrate ono što je svojevremeno engleski klub uložio u nikad do kraja dokazanog Italiana. On je dao samo tri gola, niti je zamena za Vlahovića, niti je Alegri spreman da mu daje minute. Džeko je kao što smo pisali odbio Juventus, pa sada klub mora da požuri.

Prvenstvo počinje za manje od mesec dana, ono na šta Alegri upozorava je prošla sezona kada su poslednjih dana pustili Ronalda, ostali bez prave zamene, brzopleto na Nedvedovu inicijativu vratili Keana i do dolaska Vlahovića praktično ostali bez šanse za titulu.

To žele da spreče, ali dosta je rebusa, poput igrača na koje ne računaju, Remzija, Artura, Aleksa Sandra, a koji imaju velike plate i ne pada im na pamet da se odreknu novca...

Zbog toga vreme radi protiv Juventusa, ali i protiv Bajerna kada je De Liht u pitanju. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke