Trka za Sebaljosom gotova, Argentinac odigrao ključnu ulogu!

Autor: Stefan Matić
petak 05.07.2019.
23:58
Izvor: Sportske.net

Izgleda da nema ništa od prelaska u Seriju A.

EPA-EFE/Miguel Angel Polo
EPA-EFE/Miguel Angel Polo

Povezane vesti

"San Siro" se najviše pominjao kao najverovatnija destinacija za "odbačenog" iz Reala, koji je na minulom Evropskom prvenstvu za mlade još jednom pokazao svoju klasu. Međutim, kako deluje Španac neće nositi "crveno-crni" dres Milana već će dati priliku belim bojama.

Po pisanju španske štampe, Dani Sebaljos će preći u redove Totenhema!

AS piše kako je glavnu ulogu u donošenju odluke odigrao trener "Pevaca" Maurisio Poketino. Argentinac je ranije tokom leta imao razgovor sa dvadesetdvogodišnjim veznim igračem gde ga je ubedio da će imati važnu ulogu u Londonu naredne sezone.

Poketino Totenhem

Još uvek nije sigurno da li će to biti pozajmica ili transfer igrača, ali ovakvu sitaciju bi mogao da i Real Madrid da iskoristi s obzirom da se već duže vreme interesuju za glavnog kreativca kluba iz Londona, Kristijana Eriksena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RAy
Saturday, 06.07.2019
12:11

pa kako ide kariera i privatni zivot dele alia ... poketino je nasao odlicno zamenu, mlad, perspektivan, talentovan, discipliniran, real ce izgubiti previse, samo inatni zidan to ne moze da uoci, zalosno sta ce opet da igra sa "gala" srednji red, kros-kazemiro-modric, pa kad im saberes godine izadze prosek po 30g... e brate celavi, sa takav srednji red (koji je podbacio debelo prosle sezone) niste neces da uradis ama aj ... to je to ...

a bas bi ja licno zeleo da ovu sezonu da gledam srednji red od ova cetvorica: kazemiro DMF, azard L(A)M, sebaljos R(C)M i james rodrigez CAM, mislim da bi real igrao izvrsno, opasno i ostro, i da bi srednji red "hranio" jovica i benzeme, ali i bi davao mnogo golove

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 06.07.2019
11:19

Strasan tim ce imati totenhem ako im dodje sebeljos, velika greska reala sto ga pustaju

avatar
JC\'90
Saturday, 06.07.2019
07:42

NDombele, Sebaljos, Eriksen, Ali, veoma jak vezni red. Bravo.
Tu su jos Dajer, Vanijama, Vinks, Sisoko.