Trka za Tonalija, Španci spremaju "superponudu", Francuzi prate iz prikrajka, pobediće Juve?

Autor: Nikola Miloradović
petak 10.01.2020.
17:29
Izvor: Sportske.net

Ko će prvi do "novog Pirla"?

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Sandro Tonali je veoma cenjen u evropskim okvirima, smatran je za jednog od najtalentovanijih veznjaka na "Starom kontinentu".

Pažnju na sebe skrenuo je još u Seriji B minule sezone, a nastavio je da oduševljava svojim partijama i u elitnom društvu.

Brojni klubovi su zainteresovani za njegove usluge, Inter je navodno ubrzao pregovore, ali plan "Neroazura" je da ga dovedu narednog leta.

U igri je i madridski Atletiko, koji sprema ponudu koja bi mogla da oduva konkurenciju, dok u Torinu polako smišljaju šta im je činiti, ovu trku jednostavno ne žele da izgube.

Prati Tonalija i bogati PSŽ, koji je pre par godina iz Serije B doveo Marka Veratija i nije pogrešio, kako je omaleni Italijan izrastao u jednog od najboljih veznjaka na kontinentu.

Juve ovoga puta žarko želi da zadrži jednog od najtalentovanijih italijanskih igrača u domovini, a navodno Fabio Paratići ima plan.

Naime, ideja je da sada otkupe njegov ugovor od Breše, ali da ga u klubu ostave do kraja sezone.

Tako bi Breša zadržala jedan od najvažnijih aduta u borbi za opstanak, a dobili bi i preko 40 miliona na ime obeštećenja, nešto čemu ne bi mogli da se nadaju ako bi eventualno ponovo završili u Seriji B, što je realna mogućnost.

Dakle, Juve se sprema da pomrsi planove konkurenciji, videćemo kako će ostali odreagovati na ovu ponudu.

Podsetimo da je "Stara dama" po sličnom principu ispred nosa "Neroazurima" odvela Dejana Kuluševskog, koji je Atalanti plaćen 44 miliona evra sa bonusima, a do kraja sezone će igrati u Parmi na pozajmici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Friday, 10.01.2020
20:00

Šta reći sem, forza Juve

avatar
The_Matrix
Friday, 10.01.2020
19:34

Kulusevskog su na glup nacin skupo platili jer jedino je Napoli poslao ponudu od 30 mil...Inter je samo pratio igraca kao jos nekoliko klubova. Sto se Tonalija tice 40tak mil je ok, sve preko toga je za razmisljanje. Cak i ako Bresa ispadne oni ce dobiti toliki novac bez sumnje. Sto se tice Intera ako dodje Eriksen i Vidal za Tonalijem nema potrebe jer tu su vec Sensi, Barela i Brozovic koji mogu da guraju jos po 10 godina....

avatar
Don Luciano
Friday, 10.01.2020
19:00

Gde ce juventus sa svim tim igracima nije mi jasno,ako dovedu tonalija i kijezu,gde ce bernadeski,kulusevski,dibala ronaldo iguain,kvadrado,ramsey,costa,pjaca,pa vezni red dzan kedira matuidi pjanic bentakur rabiot,previse je to igraca,a svi imaju velike ugovore...

avatar
Japanac
Friday, 10.01.2020
19:39

Kedira i Can na prodaja, isto i Bernardeski pa i Daglas Costa....

avatar
Don Luciano
Friday, 10.01.2020
21:18

I opet ih je visak...

avatar
REV
Friday, 10.01.2020
18:48
avatar
JC\'90
Friday, 10.01.2020
18:40

Nadam se da nece u Juve.