Trojica za Osimena? Neće moći!

Autor: Boris Jovanović
utorak 16.07.2024.
07:18
Izvor: Sportske.net

Napoli neće pristati...

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Viktor Osimen gleda ka Parizu.

Čeka se odlazak Kola Muanija iz Pari Sen Žermena, francuski šampion je spreman da prihvati gubitak (uložlli su 90 minuta u njegov povratak u domovinu iz Nemačke), videćemo hoće li reprezentativac Gala posle samo sezone napustiti Pariz.

Sa druge strane Nigerijac ima bogatu ponudu iz Saudi Arabije, no već je potvrdio da želi da ostane u Evropi. Za naftni istok ima vremena, mada bi mogao i da sačeka kraj prelaznog roka u Evropi, pa ako ne bude ništa da se okrene petro-novcu.

PSŽ bi morao da plati klauzulu od 130 miliona za Osimena, što bi značilo da sa njegovim ugovorom transfer iznosi preko 200, ali jasno da žele da smanje troškove. Ideja je da ubace čak trojicu fudbalera u trampu.

Jedan je Karlos Soler nekadašnji vezista Valensije, drugi Nordi Mukijele koji se nije naigrao u poslednje dve sezone po dolasku iz Lajpciga.

Kako stvari stoje, Konte je jedino zainteresovan za trećeg u trejdu, korejskog spoljnog napadača Kang-In Lija. I on je u Pariz stigao iz Majorke. Odigrao je dvadesetak mečeva, imao neke zapažene role. Veruje se da bi se idealno uklopio kao krilni ofanzivac u 3-5-2 koju forsira trener Napolija.

Inače, Konte ne odustaje od svog miljenika Lukakua, već su stigli Spinacola, Rafa Marin iz Reala i najskuplje pojačanje Bonđorno iz Torina koji je plaćen čak 35 miliona evra. Žele i Berardija koji je sa Sasuolom ispao iz lige, prate razvoj situacije oko Grinvuda koji je blizu Marseja, Kuluševskog. Zadržaće Di Lorenca i Kvaraškeliju povećanjem plate. Cilj je da se napadne odmah titula, Inter ostaje favorit, ali ne treba zaboraviti da Napoli ne igra Evropu što je za Konteove ekipe uvek prednost. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke