"Tučko" gleda ka Rimu, Vlahović čeka "Bika", Bleki Milenković u Londonu?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 01.08.2021.
08:53
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativci čekaju rasplet prelaznog roka!

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Sigurno več deceniju, Serija A je obećana zemlja za srpske fudbalere, a i ranije u doba dominacije Italijana samo najbolji iz našeg fudbala uspevali su da se dokopaju "Čizme".

I sada naši fudbaleri rado dolaze u Italiju, poslednji koji se dovodi u vezu je Kostić. Naime, Kragujevčanin je bio meta Intera, no, oni su odustali jer nemaju novca. U Ajntrahtu se nadaju, tačnije novi trener Glasner veruje da će na "Tučka" moći da računa i naredne sezone.

Ipak, priča se da bi Herta mogla da pošalje ponudu, a kako tvrde mediji na Apeninima, Kostić je i dalje meta Lacija. Naime, Sari u njemu vidi idealnog igrača za levu stranu, eksplozivnog pakera koji može da igra u oba pravca. Lacio je spreman da plati dvogodišnju pozajmicu sa otkupom za Kragujevčanina, međutim, Nemci žele novac odmah. Uz to, nema mnogo vremena za pregovore jer Ajntraht želi da kompletira ekipu u narednih 10 dana pred start šampionata.

Dušan Vlahović će najverovatnije ostati u Fiorentini, ali se sada pojavio Inter. Navodno, ako prodaju Lautara Martineza Atletiku, nekadašnji fudbaler Partizana bi trebalo da bude prva meta. Jer, "Bik" ne želi da produži ugovor, Inter mu nudi povećanje na oko 4 miliona sa bonusima, sada ima 2.5. Sa druge strane Lautaro bi u Atletiku zarađivao oko 7 miliona evra sa bonusima, nije mala razlika. On nema ništa protiv da ostane još sezonu, ali u Interu su svesni da kada uđe u poslednju godinu ugovora pašće mu cena. Argentinac ne želi u Arsenal, dolazi u obzir samo Španija, ali Atletiko koji ga silno želi će teško izdvojiti 90 miliona evra koliko traže Italijani.

Što se Vlahovićevog saigrača tiče, Blekija Milenkovića, još jednog srpskog reprezentativca, dogovora oko novog ugovora nema. On je na pripremama sa klubom, čeka se dolazak agenta Ramadanija, priča se da se iza kulisa odvijaju pregovori sa Vest Hemom. Fiorentina je odbila na početku prelaznog roka ponudu od 16 miliona, ali "Čekićari" su se vratili, žele da upare Zumu iz Čelsija i Srbina, suma od oko 20 miliona evra za srpskog internacionalca bi mogla da bude prihvaćena. I dalje se pominje Totenhem, ali je realnije da stigne kod Dejvisa Mojesa...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke