Tuhel dobio budžet, tri napadača svetske klase na meniju!

Autor: Stefan Matić
petak 14.05.2021.
11:03
Izvor: Sportske.net

Abramovič želi trku sa Sitijem naredne sezone.

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Da je Tuhel vodio tim Čelsija od početka prvenstva možda bi i "plavci" bili ravnopravni takmac do poslednjeg kola. 

Ovako ta teorija nam ostaje u domenu "šta bi bilo kad bi bilo". Tuhel je preuzeo Čelsi krajem januara, Lampard nije uspeo da konsoliduje skupoceni tim posle bombastičnog letnjeg prelaznog roka. Podsetimo engleski stručnjak je potrošio oko 253 miliona funti na dolaske Haverca, Vernera, Čilvela, Mendija i Zijeha. Lampard nije uspeo da ih ukomponuje, Tuhel je sada sa njima u top četiri, a ima i finala FA kupa i Lige šampiona.

Ipak Tuhel će dobiti znatno manji budžet za naredno leto. Engleski mediji pišu kako će imati "svega" 150 miliona funti za potrošiti a imperativ jeste dovođenje vrhunskog napadača koji može doći do 25+ golova u PL. 

Erling Haland je velika želja, čekamo rasplet Bundeslige i trke za LŠ. Ukoliko "milioneri" propuste povratak u elitu možda Norvežanin i napusti klub. Pominje se i Romelu Lukaku. Belgijanac je od 2011. do 2014. godine bio igrač Čelsija, ali nije dobijao priliku u prvom timu "plavaca" već se kalio u VBA i Everton koji ga je kasnije i otkupio. Sa obzirom da je Inter u ogromnim finansijskim problemima, prodaja Lukakua posle šampionskog Skudeta postaje izvesna. 

Kao treći "skautirani" pominje se Hari Kejn. 

Kapiten Engleske i Totenhema je imao još jednu razočaravajuću sezonu sa "pevcima". Tim iz Londona neće igrati u LŠ naredne sezone, sva šansa je da će ovo leto napustiti svoje dečački tim. Pored napadača Tuhel i dalje želi Zulea iz Bajerna. Videćemo da li je 150 miliona funti dovoljno za oba posla. Svi navedeni napadači se vrednuju oko 80-90 miliona funti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Friday, 14.05.2021
11:13

Prvo Skrinar, onda Lautaro, Bastoni, Barela eto sad i Lukaku. Prodaju Sportske odreda igrace Intera. Ostavite nam barem Ranokiju😂