Tuhel je miran, po kraju sezone dobija najveći posao u karijeri?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 12.09.2022.
16:25
Izvor: Sportske.net

Nemac pred ozbiljnim izazovom.

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Tomas Tuhel je (ne)zasluženo dobio otkaz u Čelsiju. 

Nemački stručnjak je sa "plavcima" osvojio Ligu šampiona, UEFA Superkup Evrope i FIFA Svetsko prvenstvo za klubove. Međutim, klub su preuzeli Amerikanci koji su se odlučili da trofejnog stručnjaka uklone sa "Bridža" posle poraza u Dinamu i šestom mestu u PL posle šest odigranih kola. 

Došao je Poter, a Tuhelu sledi potraga za novim klubom. Potraga bi mogla potrajati do kraja sezone. Uvek dobro informisani engleski Atletik donosi informacije da bi Nemac mogao u LaLigu. 

I to u Real Madrid!

Karlo Anćeloti sjajno vodi klub. Mister "Obrva" se vratio prošle sezone i odmah osvojio duplu krunu u vidu LŠ i domaćeg prvenstva. I ove je krenuo sjajno. Madriđani imaju pet od pet u prvenstvu, a startovali su i pobedom u LŠ. Legendarni Italijan ima ugovor do 2024. godine, sam Italijan je najavio odlazak u penziju po kraju drugog mandata u Madridu. 

Videćemo da li bi taj rastanak mogao doći godinu dana ranije od predviđenog, možda je i sam Anćeloti dao naznake da želi raniji odlazak. Tuhel je jedinstvena prilika na tržištu, međutim uvek mu je falio taj kontinuitet i dugovečnost na klupi jednog tima. Do sada je vodio Majnc, Borusiju Dortmund, PSŽ i Čelsi. Real i deluje nekako kao prirodan korak za njegovu karijeru. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke