Tuhel se vraća prioritetu - Ovo će podeliti London!

Autor: Stefan Matić
utorak 26.07.2022.
22:15
Izvor: Sportske.net

Nemac ne krije da nije ni hteo Lukakua.

Povezane vesti

Tomas Tuhel žestoko "napada" svoje nove gazde da mu dovedu još pojačanja. Čelsi je ostao bez Lukakua i Ridigera, od značajnjih pojačanja stigli su Sterling i Kulbali dok se Borha i Galager moraju još dokazivati. 

Prioritet je defanziva, od Kundea se polako odustaje,ali tu su alternative. Međutim još veći trošak bi moglo predstavljati kupovina napadača.

Kao što rekosmo, Lukaku je otišao, ali javna je tajna da Tuhel nikada nije ni želeo Belgijanca u svom timu, ali je Granovskaja odnela "pobedu". 

Njegova želja je uvek bio Hari Kejn, a uvek pouzdani nemački novinar Falk prenosi kako su "plavci" i dalje zainteresovani za kapitena reprezentacije Engleske i fudbalera Totenhema. 

Za Engleza je zainteresovan i Bajern, njegova cena iznosi preko 120 miliona evra, ovim transferom bi Boeli "namirio" zahteve Čelsijeve armije navijača. 

Transfer je za sada na dalekom štapu, pitanje je da li bi Kejn i pristao da "izda" svoj matični klub i pojača drugi klub iz Londona. A jasno da i Konte ne bi dozvolio ovakav transfer, odlaskom Kejna - Totenhem bi verovatno izgubio i italijanskog trenera. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke