Tuhel sklopio posao sa Pepom - "Papreni" Sterling dolazi na "Bridž"!

Autor: Stefan Matić
sreda 06.07.2022.
18:56
Izvor: Sportske.net

Engleski reprezentativac će još jednom "začiniti" rivalitet klubova.

 EPA-EFE/MAGI HAROUN
EPA-EFE/MAGI HAROUN

Povezane vesti

Engleski mediji redom prenose - Rahim Sterling će uskoro biti ozvaničen kao novi fudbaler Čelsija!

Mančester siti je navodno prihvatio ponudu od 45 miliona funti a sam igrač već ima dogovorene lične uslove sa čelnicima iz Londona. Prve informacije su da će biti najplaćeniji igrač kluba i zarađivati više od 300 hiljada funti nedeljno što je imao u Sitiju.

Sterling će tako napustiti Mančester siti posle sedam veoma uspešnih sezona sa "građanima". On je prošle sezone odigrao 30 od 38 utakmica PL sa Sitijem, što je njegov "najgori" učinak od kada je na "Etihadu". 

Te 2015. godine je itekako "zagrejao" rivalitet između Liverpula i Sitija, "redsi" su na njegovom transferu zaradili oko 60 miliona evra. Tuhel je insistirao na njegovom dolasku, i dalje ostaju pregovori sa Rafinjom i borba sa Barselonom oko Brazilca. Jasno je da nemački trener traži bolja rešenja na krilnim pozicijama te je sudbina Ziješa, Vernera i Pulišića neizvesna. Neko od navedenog trojca će zasigurno napustiti "Stamford Bridž". 

Pored Sterlinga, deluje da će Siti "prepustiti" i Akeaa videćemo da li "plavci" i dalje žele Ronalda. Deluje da će Havercu biti poverena uloga glavnog napadača posle odlaska Lukakua, a tu je i povratnik Armando Broha. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke