Tuhelova crna lista, Bajern se odriče napadačkog trija koji bi poželeo svaki klub u Evropi!

Autor: Milovan Longinov
utorak 25.04.2023.
15:30
Izvor: Sportske.net

Ovakvih imena se odriče samo Bajern Minhen...

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Čudni vetrovi duvaju u Bavarskoj ovog proleća i najavljuju velike klimatske promene u letnjem prelaznom roku, koji bi mogao da bude najvažniji do sada.

Pouzdani Skaj sport danas je otkrio listu igrača koje najverovatnije čeka transfer u letnjem prelaznom roku.

Najzvučnije ime je legendarni Tomas Miler, koji je čitavu karijeru proveo u klubu, ali kod Tomasa Tuhela nije u prvom planu. Ipak, oko njega su navodno podeljeni u upravi i nije definitivno da će otići, mada deluje da Tomas Tuhel ne bi imao ništa protiv, naravno, ako dobije adekvatne zamene.

Ono što je još sigurnije, jesu transferi - Sadija Manea i Serža Gnabrija! Senegalac je sam sebi potpisao ispisnicu kada je napao Liroja Sanea. Ne samo što je u pitanju reprezentativac Nemačke i očigledno budući Tuhelov miljenik, već što je Bajern samo čekao nekako žrtvenog jarca da pokaže "čvrstu" ruku već poljuljanoj svlačionici. Navodno, Mane se ne uklapa u Tuhelov sistem, a i dalje ima tržišnu vrednost da klub može lepo da zaradi. 

Slična je situacija sa Gnabrijem, koji nije nikog udario, ali se ne uklapa u Tuhelov sistem i ima i više nego dovoljnu tržišnu vrednost. Gnabri je nedavno potpisao novi ugovor i to pojačan, tako da to može da bude potencijalni problem, ali Bajern će, ako treba, malo i spustiti cenu kao onomad sa Tijagom Alkantarom kako bi završio zacrtane ciljeve.

Za kraj, tu su manja iznenađenja, mesta nema za Jana Zomera koji samo privremeno menja povređenog Manuela Nojera, a sigurno dolaze i Dejli Blind i Buona Sar, koji doslovno samo treniraju sa ekipom. 

Svakako da su mnogo veća iznenađenja Miler, Mane i Gnabri, koji bi, složićete se, u bilo kom drugom nemačkom klubu, bili napad koji bi se borio za titulu protiv ovakvog Bajern Minhena. Naravno, svako će otići svojim putem, mada Milera niko ni ne može da zamisli van Bajerna, Mane je na ceni u Premijer ligi, ali i u Francuskoj, dok će najmlađi Gnabri svakako birati ponude iz čitave Evrope...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke