Tuhelova prva letnja bomba, iz Barse i to za samo 50.000.000?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 07.05.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net

Opet je on meta.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Tomas Tuhel je poručio upravi Bajerna da želi novog napadača, ali to nije sve.

Prema današnjim informacijama, Tuhel je poručio Bajernu da pokuša da dovede Osmana Dembelea iz Barselone što neće biti toliko teško, ako Francuz prihvati ponudu.

Naime, po ugovoru koji je Dembele potpisao prošlog leta i to do samo juna 2024. godine, njegova otkupna klauzula u Barseloni postavljena je na samo 50 miliona evra. 

Ona neće biti aktivna tokom celog leta, ali hoće dovoljno za Bajern Minhen, naravno, ako Dembele da zeleno svetlo.

Za sada, Francuz nema nameru da ode iz Barselone, jer kod Ćavija igra svoj najbolji fudbal i zna da ga čeka važna uloga i u narednoj sezoni, jer zna da ima prednost ispred Rafinje. 

Njegov agent Musa Sisoko započeo je pregovore oko novog ugovora, ali ponuda Bajerna može da ih stavi u bolju poziciju da izvuku što više novca od Barselone.

Ipak, ne treba zaboraviti da je Tuhel i letos zvao Dembelea u Čelsi, ali da je Francuz tada izabrao Barsu zbog boljeg projekta. To sada baš i nije slučaj, teško da je Barselona u ovom trenutku bolja od Bajern Minhena i to je ono u šta se uzda Tuhel. 

Dembele je na veliku scenu stupio upravo kod Tuhela, koji ga je doveo u Borusiju Dortmund iz Rena za samo 15 miliona evra.

U toj jedinoj sezoni 2016/17, pre transfera u Barselonu, Dembele je dao 10 golova i upisao čak 22 asistencije na 50 utakmica. 

Da li će izabrati Tuhela ili Ćavija i koji je projekat bolji u ovom trenutku? 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke