Tuhelova "top" pojačanja - Bez veze sa Nemačkom ne ide!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 26.04.2023.
13:30
Izvor: Sportske.net

Ovo su dva imena.

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Trener fudbalera Bajern Minhena Tomas Tuhel trebalo bi da dobije šansu da tokom leta izgradi tim koji će ponovo da ruši sve pred sobom.

Sezona na kakvu u Bavarskoj nisu navikli mogla bi da ima potpuno tragičan kraj i da ostanu i bez titule u Bundesligi nakon što su ispali iz konkurencije u Kupu i Ligi šampiona.

Moraće prevashodno dobro da se zamisle u rukovodstvu i razmotre budućnost Olivera Kana kao i Hasana Salihamidžića. Ipak, to ne odvraća Tuhela od pomisli ko bi mogao da mu čini ekipu naredne sezone.

Prva meta je svakako Viktor Osimen koji je voljan da se preseli u Minhen pošto osvoji "skudeto" sa Napolijem. Cena neće biti mala, ali Bajernu je neophodan golgeter. Glavna figura kod njegovog odabira, čini se, biće njegova lepša polovina Stefani. Naime, ona je Nemica i volela bi da zajedno žive u njenoj zemlji, a Viktor bi mogao da joj usliši tu želju, piše Kristijan Falk iz "Bilda".

Takođe, Tuhel je veliki fan Matea Kovačića s kojim je sarađivao u Čelsiju. Hrvatski vezista će sledeće sezone ući u svoju poslednju godinu ugovora sa "plavcima" i mogao bi na leto da ode za manju svotu novca nego li što zaista vredi. On priča nemački i lako bi moglo da se desi da Tuhel i on ponovo zajedno rade.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke