Tukao je Ljajića, sada "pametuje" oko Milenkovića! Bleki ima novu ponudu?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 01.08.2022.
07:27
Izvor: Sportske.net

Bleki ne haje...

 EPA-EFE/MARIO CRUZ
EPA-EFE/MARIO CRUZ

Povezane vesti

Delio Rosi je poznat na ovim prostorima po lošem, tačnije divljačkom ponašanju, sećate se fizičkog napada na našeg Adema Ljajića na klupi Fiorentine posle čega je bio prinuđen da ode iz Firence.

Neko bi pomislio da je tada završio karijeru u fudbalu, ali je nasilnik trenirak u poslednjoj deceniji kratko Sampdoriju, Bolonju, bugarski Levski, Palermo i Askoli. Nigde se nije dugo zadržao, već par godina je bez angažmana.

On je posavetovao Fiorentinu da proda Milenkovića.

"To nije neki igrač, ima boljih alternativa. Igor je odigrao strašnu sezonu. Milenković često greši, nije dominantan u odbrani, kvalitet mu je samo brzina. Zavisi od trenera, ali recimo Bremer je neuporediv sa Milenkovićem", smatra ovaj stručnjak.

Što se Srbina tiče, nije baš da haje za ovakve reči, nije igrao juče na prijateljskom meču, i dalje čeka eventualni transfer u Inter, i dalje se pominje Juventus koji želi da se oslobodi Ruganija (proda ga Bolonji), a sada se, kako pišu italijanski mediji pojavila i opcija odlaska u Španiju, Atletiko se vratio u trku za srpskog reprezentativca. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke