Tužno je kad se najskupljem pojačanju u istoriji Barse sva vrata ovako zatvaraju

Autor: Milovan Longinov
petak 09.07.2021.
20:57
Izvor: Sportske.net

​Kakav sunovrat u karijeri...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Zvuči zaista tužno i neverovatno, ali najskuplje pojačanje u istoriji Barselone, Filipe Kutinjo, nema predstavu gde će igrati naredne sezone.

Odavno se zna da je Kutinjo zbog svojih ogromnih primanja prvi na transfer listi Barselone, ali upravo mu ta plata zatvara vrata brojnih klubova širom Evrope.

Transfer guru Fabricio Romano uverava da ne postoji šansa da ga italijanski klubovi poput Milana i Intera priušte, jer je upravo ogromna plata kamen spoticanja koji u startu stopira interesovanje i pregovore.

Barselona je voljna da ga pusti i na pozajmicu, no, nijedan klub nema nameru da pokrije celu jednogodišnju platu da bi Kutinja imao u jednoj sezoni.

Doduše, to je uradio Bajern u sezoni 2019/20, ali u tom trenutku je Kutinjo bio u boljoj formi i poželjniji nego što je danas.

Brazilac se po povratku iz Bajerna našao u planovima Ronalda Kumana, dobio je svoju poziciju u formaciji 4-2-3-1, ali se najpre lakše povredio, a onda još jednom krajem decembra, od kada je van stroja. 

Romano uverava da Kutinjova budućnost nije u Barsi, ali ni u Italiji, jer nijedan klub iz Serije A nema šanse da ga priušti.

Podsetimo, Kutinjo je u Barsu stigao u januaru 2018. godine za 120+40 miliona evra, a od tada je odigrao 90 utakmica, postigao je 23 gola i dodao 14 asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke