U čemu je problem između Ronalda i Juventisa?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 23.08.2021.
07:41
Izvor: Sportske.net

Klub pokušava da sakrije istinu?

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

I dalje nema odgovora šta se dešava sa Kristijanom Ronaldom. Juče je počeo sa klupe, pojavila se informacija da je to tražio od kluba kako ne bi ugrozio transfer, ali nikome nije jasno gde bi mogao da ode.

Nedved je to demantovao, priča se da je Alegri jednostavno ostavio Portugalca na klupi sa planom da uđe u drugom delu, što se i desilo. Kristijano je dao gol u poslednjim sekundama, ali je odlučio VAR i par centimetara, Juventus je ostao bez pobede u Udinama i pored vođstva od 2:0.

Da li je došlo do sukoba oko tajminga između Ronalda i Juventusa?

Naime, najbliža istini je priča da je Portugalac imao rok da se izjasni do pre nekoliko dana, da Mendeš nije doneo ponudu i da je za Juve to završena priča.

Međutim, navodno Ronaldo misli drugačije i dalje se nada.

Postoje dve solucije, jedna da ode u PSŽ, ali pre toga Mbape mora da potpiše ugovor sa Realom, druga, koja je ipak daleko je odlazak u Siti, ako ne uspeju da dovedu Kejna. No, čak i da kapiten Totenhema ostane među "Pevcima", neke informacije govore da Gvardiola traži mlađeg igrača od Ronalda.

Real i Mančester Junajted su nemoguće misije, čini se da je Mendeš naišao na zid u oba kluba kada je u pitanju povratak Ronalda.

Drugih opcija nema, Ronaldo je odbio Sporting iz Lisabona, rano je za povratak, a ne želi ni da ode u MLS, hoće još da igra na takmičarskom nivou?

Postoji li slučaj "Ronaldo" u Juventusu?

Postoji, bez obzira na tvrdnje kluba jer jednostavno, u ovakvoj situaciji nije dobra ljutnja tako uticajnog igrača. On ćuti, ali videćemo šta će se desiti ako ponuda ipak stigne u samom finišu pijace...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke