U isto vreme, Realova ponuda i uvreda za Ronalda!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 09.06.2018.
10:14
Izvor: Sportske.net

Ovo je daleko od bilo čega čemu se nadao i pokazuje da Real ne razmišlja puno o Ronaldu. Da li je ovo kap koja je prelila čašu, ili u Madridu jednostavno misle da Portugalac nema opcije?

Beta/AP Photo/Sergei Grits
Beta/AP Photo/Sergei Grits

Povezane vesti

Real Madrid je ponudio novi ugovor Kristijanu Ronaldu, ali kada pogledate brojeve, sigurno da će Portugalac ovo doživeti kao uvredu.

Naime, njegova osnovna plata biće povećana za par miliona evra, 25 će primati po sezoni, što je daleko od onoga što je tražio.

Ostalih 7.5 bi bilo vezano za bonuse, dva za osvajanje Lige šampiona, 1.5 za prvenstvo Španije, milion za Kup Kralja, po 1 za individualna priznanja tipa "Best" i "Zlatnu loptu". Bio bi nagrađen kao najbolji strelac lige sa pola miliona evra, a broj utakmica bi aktivirao klauzulu od još pola miliona.

I da sve ovo ostvari to je 32.5 miliona po sezoni, ponovo manje od Nejmara i Mesija.

Praktično Real je sve vezao za rezultate, a mnogi veruju da će ovu ponudu Ronaldo doživeti kao uvredu. Situacija je komplikovana, on je rešio da ode, ali nema mnogo opcija.

Tačnije Perez je Mendešu poručio da donese ponudu od 200 miliona i Real će pustiti najboljeg igrača sveta.

To neće platiti niko, eventualno bi moglo da dođe do razmene sa PSŽ za Nejmara, no o tome nije bilo govora, niti bi Parižani to prihvatili.



Ostao je Junajted, kao marketinški potez, od juče se pominje i Bajern. Italijanski klubovi nemaju novac, Ronaldo je jednom rekao da ne bi igrao ni za jedan drugi klub u Engleskoj osim "Đavola", pa ni priče o Čelsiju nisu osnovane.

Tek, ako su informacije "Kadena ser" radija tačne i ako je ovo ponuda za novi ugovor, jasno je kakav će biti odgovor Portugalca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Logika i argumenti
Saturday, 09.06.2018
16:08

Pa cekajte ponude mu vecu platu nego sto ima i jos kroz bonuse da zaradi puno vise? Realno ja bih iskreno voleo da mu daju 50 miliona neto ili 60 samo da vidim reakciju njegovih saigraca koji su zasluzeni za te uspehe koliko i on...Gde si bio ronaldo u periodu od 2009 do 2014 kada si bio u zenitu mladosti i igrao najbolji fudbal? Nigde nisi bio..Tek kada ti je perez skockao trenere i ekipu onda ste krenuli da osvajate nesto bitno naravno pod sumnjivim okolnostima..Primace deset puta vecu platu od ramosa koji je ako se ne varam bio kljucan za tri finala reala sem protiv juventusa...ovo bi bas bio nizak udarac za sve saigrace kojima ce biti stavljeno do znanja da su bezvredni ako se ronaldu da ova plata...bejl je isto zasluzio novi ugovor jer je doneo sada ligu sampiona zar ne? O ramosu da ne pricamo covek bi trebao minimum 30 godisnje da prima neto...A sta je sa marselom koji uvek pravi razliku? Real treba dati ronaldu koliko trazi al onda povecati svima drugima plate za troduplo...

avatar
Yarmolenko
Monday, 11.06.2018
01:59

A gde je Messi bio? On bez Cavija i Inijeste ne bi bio nista 0 kao i u ARgentini prosek!

avatar
Logika i argumenti
Monday, 11.06.2018
15:44

Izjava u ravni jugo je brzi od formule...Necu diskutovati o Mesiju sa ljudima koji ne vide,nemaju mogucnost da vide ili ne zele da vide...

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 09.06.2018
15:58

ajde sto nece da mu ponude toliki kes, ali zasto ga ne puste da ode za manje pare a ne 200 miliona. bezobrazno sa Perezove strane

avatar
Bayern Sampion!
Saturday, 09.06.2018
13:15

gde je Ronaldo? Kod Sule-a u malom dzepu!

avatar
Ermac
Monday, 11.06.2018
01:54

Gde je Bajern? U Realovom dzepu!

avatar
Bayern Sampion!
Monday, 11.06.2018
10:51

Svaka cast na inteligenciji brate!

avatar
Badr Hari
Saturday, 09.06.2018
13:09

Ne razumem kako nema opcija? Pa ako je Neymar otišao za 222m€, a nije bio ni blizu najboljem, koliko bi tek klubovi dali za zvanično 'najboljeg' fudbalera Sveta? Minimum 400m€, a možda će neko platiti i otkupnu klauzulu od milijarde? Nije to mnogo za zvanično 'najboljeg' fudbalera Sveta. :D:D:D

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 09.06.2018
14:57

Zivimo u lazima bratski tj barem neki zive...

avatar
Navijac Zvezde????⚪
Saturday, 09.06.2018
12:45

Malo li mu je 32.5 miliona, iskreno ja bih ga prodao dok jos mogu, prodao bih i Benzemu i doveo npr Salaha ili Kejna i dodao bih jos para pa uzeo spica ili krilo u zavisnosti od toga koji od ove dvojice bude doveden

avatar
Anonymous Official
Saturday, 09.06.2018
12:32

Koliko puta se ponavlja ovo Ronaldo za Neymara a za to ne postoji niti 10% sanse

avatar
conecorleoneRM
Saturday, 09.06.2018
12:21

Kako vreme odmice ja sam sve vise na Ronaldovoj strani,niko nije iznad kluba ali opet je on taj koji vodi borbu sa Mesijem vec punih 10 godina za najboljeg na svetu i bez ozbira na godine zasluzuje da ima istu platu kao on,svojim doprinosom ekipi je to i zasluzio. Nejmar bi sigurno dobio koliko bi trazio a to ne bi bilo fer prema Ronaldu koji je legenda,najbolji strelac i simbol ove ekipe koja je ostvarila brojne uspehe. Niko ga nece dostojno zameniti u blizoj buducnosti.

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 09.06.2018
14:58

Konacno svoje prave boje...Nisi ti navijac reala vec ronalda...:)

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 09.06.2018
16:38

ronaldo je uz mesija najbolji igrac njih dvojica su iznad svih u ovoj generaciji i tu se diskusija zavrsava..Mozda neymar stigne ronalda al to su sanse mlitave jer je u neymarovim godinama cr harao...Sto se tice plate ronaldo je zasluzuje kao i svi njegovi saigraci...fer bi bilo da daju ronaldu 50 miliona godisnje i svim ostalima povecaju platu za duplo ili troduplo...Mesi kada ne igra barsa je na nivou valensije i sevilje...CR kada ne igra real mozda opadne za deset posto u realizaciji sansi...cinjenica je da mesi znaci vise barsi nego cr realu i zato je takva razlika u plati jer je barsa svesna da ako izgubi mesija tu im je kraj dok real bez ronalda bi se snasao...Nije tako bilo ranije pre recimo 4 godine tada je CR puno znacio realu dok sada to nije slucaj...Pogledaj ovo polufinale i finale cr se nije video a real osvojio.,..Mesi se jednom nije video protiv rome i barsa ispala..Pa ti sad vidi ko sta zasluzuje i ko kome sta znaci...

avatar
conecorleoneRM
Saturday, 09.06.2018
16:10

To nije tacno,dzaba provociras i podbadas kad ne umes. Navijam za Real godinama pre nego sto je dosao Ronaldo i navijacu i kad ode. Sa druge strane sa tobom sam samo jednom imao diskusiju da nisu provociranja pa mi reci koji to igrac sem Ronalda bi se zadnjih 10 godina borio za zlatnu loptu sa Mesijem i koji igrac bi poobarao tolike rekorde i opstao ovako dugo na najvisem nivou? Zar ne zasluzuje da ima platu kao najveca zvezda tima a ne da bude za gotovo duplo ispod najboljih? Da je umesto njega dosao 2009 neko drugi zar mislis da bi uspeo da prekine Mesijevu dominaciju,zasluzio je tu platu do kraja ugovora a posle neka ga isprate kako dolikuje.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 09.06.2018
11:43

Ovde podrzavam i njega i klub. Da sam on shvatio bih ovo kao uvredu jer najbolji fudbaler sveta zvanicno koji ti donosi trofeje LS svake godine mora da ima najvecu platu bez pogovora! A opet da sam Real gledao bih ovo leto kako da podmladim tim i oslobodim se njega, uzmem pare dok jos moze ili da ostane jos dve sezone u drugacijoj ulozi. Teska situacija.

avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 09.06.2018
11:31

Meni neko da ponudi 32.5 mil godisnje, ne bih se bas vredjao.

avatar
vkjn
Saturday, 09.06.2018
10:51

Bez obzira na sve, ja mislim da on ovo nije zaslužio. Iz govana ih vadio bezbroj puta, a oni tako.

avatar
RealanNis
Saturday, 09.06.2018
14:19

A po cemu nije zasluzio? Po tome sto svake godine kuka za jos veci ugovor? Po tome sto igra promenljivo, kako mu dune? Po tome sto misli da je veci od kluba i mesa se u sve( ko ce otici, ko doci, ko imati koliku platu i produziti ugovor)? Da li mislis da je slucajno to sto mu NI JEDAN od saigraca nije pruzio podrsku da dobije toliko novca i novi ugovor? Svaka mu cast na igrama, tome kolika je igracina i golovima ali da se ponasa kao da je klub njegov ne moze. Za Real su igrale mnoge zvezde i mnoge ce tek igrati, i ni jedan nije bio veci od kluba i kukao svake godine kao on.

avatar
vkjn
Saturday, 16.06.2018
21:42

Nije zasluzio da ima duplo manji ugovor od Nejmara i Mesija,
Zato i kazem, bez obzira na sve, i po igri i po ponasanju, to je stvarno velika razlika za nekoga koga stalno uporedjuju sa Mesijem.

avatar
II Plava Horda II
Saturday, 09.06.2018
10:29

Kako u svakom tekstu provucete da je i Celsi u kakvoj takvoj igri a u stvarnosti njih nema ni u tragu. Celsi se stiso ni Karaska iz Kine ne moze dovesti.