U Juventusu burno, dogovor oko Kjeze, dva imena u trci za poslednje pojačanje fantastične pijace!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 29.08.2024.
06:50
Izvor: Sportske.net

Juventus veliki pobednik prelaznog roka...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Gotovo je, Federiko Kjeza je novi igrač Liverpula.

Na kraju je nađen dogovor, italijanski reprezentativac koji je otpisan u Juveu će se za 13 miliona evra preseliti u Englesku. On je svojevremeno bio meta Redsa, pre tri godine nakon fantastičnih partija na EP, ali tada Juventus nije želeo da ga pusti. Posle toga se povredio, imao dosta problema sa formom, na kraju eto, ovog leta ostao bez mesta u timu.

Neće mu biti lako, na bokovima u napadu Liverpula konkurencija je strašna, Salah sa jedne strane, Luis Dijaz i Gakpo sa druge, tu su još polivalenti Žota i ipak centralni napadač Darvin Nunjez. 

Ipak, za Kjezu je ovo najbolje rešenje jer je u Juventusu bio van tima, mnogo je takmičenja, sigurno da će dobiti šansu kod Slota.

Juventus lagano završava prelazni rok, kako smo rekli, šlag na tortu bi bio Džejdon Sančo. Englez ne želi u Čelsi, čeka dogovor sa Juventusom, spreman je da se odrekne i dela plate kako bi se preselio u Italiju. Sve je na Junajtedu, Juventus ima ideju da dovede Sanča na pozajmicu, ali traži da mu sadašnji klub finansira deo primanja. Navodno, ako ne bude dogovora u minut do 12 u finišu prelaznog roka, Italijani će se okrenuti Marokancu Aminu Adliju iz Leverkuzena. Nekadašnji igrač Tuluza može da igra na više pozicija, ali pitanje je hoće li ga se "Farmaceuti" odreći.

Na planu odlazaka i dalje nema rešenja za Kostića, Kristal Palas i Sautempton su zainteresovani, pominjali smo i Al-Ali iz Emirata, Juve traži nekih 7-8 miliona evra za Šumadinca. Što se tiče ostalih igrača na koje Tijago Mota ne računa, za Artura nema nekih ponuda, pominjak je PAOK, ali Brazilcu se ne ide u Solun, ni Tijago Đalo nije našao klub, a De Šiljo bi na kraju mogao da bude poklonjen Empoliju.

Podsetimo novi Juventus u sezonu ulazi jači za Kompmajnera, Daglasa Luiza, stigli su Konseisao, Kabal, Niko Gonzales, Kalulu, Kefren Tiram i golman De Gregorio, a na pojačanja je uloženo blizu 200 miliona evra. Klub je počeo sjajno, pobedama protiv Koma i Verone, ali prava iskušenja tek slede, u nedelju na "Alijanc" stiže Roma. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke