U Milano stiže ponuda, hoće li Inter rizikovati da ostane bez trenera?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 29.04.2021.
11:54
Izvor: Sportske.net

Šta planiraju u Interu?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Čelsi traži napadača. Naime, Timo Verner je razočaranje i izgleda da je i Tuhel spreman da ga se odrekne. Verner gleda ka Minhenu gde će biti njegov bivši trener Nagelsman. Jedna varijanta je povratak u Red Bul Lajpcig.

"Plavci" ne veruju da mogu da uzmu Halanda, ne mogu ni da se trkaju sa Sitijen, pa su se okrenuli svom bivšem igraču.

Naime, Romelu Lukaku je pre deceniju bio u klubu, poslat je na pozajmicu u Everton, koji ga je kasnije otkupio. Kada je želeo da se vrati u Čelsi, Rajola ga je odveo u Mančester Junajted. Kada se čitava priča rasplela, Belgijanac je otpustio menadžera, ali bilo je kasno.

Lukaku igra sjajno u Interu, najzaslužniji je za izvesnu titulu, ali probem su finansije. Stiven Ženg je stigao u Milano, čeka ga razgovor sa Konteom, situacija nije prijatna. Jasno, Konte želi da ostane, spreman je i bez pojačanja, ali hoće da zadrži šampionski tim.

Ako ode Lukaku sve pada u vodu. Zbog toga je teško verovati da će Inter pristati na ponudu Čelsija. Ona je oko 100 miliona evra, što bi značilo da će verovatno Belgijanac biti jedan od najskupljih igrača ovog leta. Inter bi uz novac, praktično ostao bez najplaćenijeg, rasteretio budžet, ali i rizikovao da ostane bez trenera koji je najzaslužniji što će prekinuti dominaciju Juventusa.

Osim Vernera, Tuhel planira da proda i Tamija Ejbrahama, kako bi finansirao transfer napadača. Ako stigne ponuda za Lukakua koji je dao 27 golova u 40 mečeva ove sezone, na potezu je Inter...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Friday, 30.04.2021
12:56

Otkupna klauzula za Halanda je 75 miliona €. Svasta se pise ovdje, komedija.

avatar
Amalainter
Thursday, 29.04.2021
14:07

Vratiti Icardija za 30 miliona i ostane 70 za pojacanja..U suprotnom-Ne! Ne postoji jos jedan napadac kao sto je Lukaku..zasluzan za pola bodova ove sezone