U Milanu ponovo "metla"!

Autor: Boris Jovanović
sreda 04.03.2015.
10:24
Izvor: Sportske.net

Nikoga ne čudi što već postoji spisak igrača koji će napustiti ekipu, ali malo ko veruje da će biti bolje. Tim za narednu sezonu, bez ozbiljnijih pojačanja za koja nema novca deluje preslabo.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Filipo Inzagi neće otići sam. Naime, kako stoje stvari, novo veliko spremanje čeka "Rosonere" posle sezone koja je već promašaj. Velikom broju igrača ističu ugovori, pojačanja i trener su u magli.

Od jutros je lansirana priča da je Klop prava želja Berluskonija, ali su male šanse da se Nemac preseli na "San Siro", pa je Vićenco Montela mnogo izglednija opcija.

Ko odlazi od igrača?

Ugovori ističu Meksesu, Paciniju, Abateu, Boneri, Abijatiju, De Jongu, od njih će ostati Abijati i Bonera kao iskusni igrači koji su veći deo karijere proveli u Milanu i biće rezerve. Abate želi da ostane, ali bi mogla da ga privuče neka bolja ponuda, bilo Juventusa, bilo engleskih klubova.

Ostali će otići, a Milan će se osloboditi još Muntarija, Zakarda, Albertacija i Agacija.

Destro neće biti otkupljen ako cena ostane 16 miliona, vise za narednu sezonu još Aleks, Rami i Zapata, Boketi, neko će biti prodat, imaju previše štopera.

Armero i Van Ginkel takođe odlaze, odnosno vraćaju se u svoje klubove, nisu zadovoljili.

Trebalo bi da ostanu Lopez, Ćerći, Honda, Menez, Antoneli, De Šiljo Montolivo, Bonaventura, Poli, Paleta, a kao pojačanja pominju se mlade snage, Bazeli iz Atalante, kao i fudbaler Đenove Bertolaći.

Opet, to nije dovoljno, mnogi se pitaju šta će biti sa pojačanjima, vezni red je posebno kritičan, ali novca nema. Nešto bi para moglo da bude skupljeno prodajom El Šaravija čija je cena prilično pala, ali je tužna istina da Milan nema nikoga ni da proda.

Priče o investitorima nisu realne, sada su se pojavili Meksikanci koji bi navodno uložili 300 miliona evra u 30% vlasništva, to jeste muzika za navijačke uši, ali pitanje je koliko je realno.

Probali smo da napravimo tim od ovih koji ostanu i najavljenih pojačanja.

Lopez,
Antoneli, Rami, Aleks, De Šiljo,
Montolivo, Poli, Bazeli,
Ćerći, Menez, Honda.


Priznaćete, bez nekih ozbiljnih pojačanja, ovaj Milan je preslab za neke ozbiljnije stvari.

Samo kvalitetna pojačanja mogu da ih odvedu na veći nivo, a za sada nema najava da će takvi igrači stići u Milan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 04.03.2015
11:34

Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja, aleluja, ale-lu-ja Hahaha