U senci tuge za Mesijem, Milan koristi gužvu u Barseloni?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 10.08.2021.
17:45
Izvor: Sportske.net

Desni bek na radaru "Rosonera".

EPA-EFE/Javier Etxezarreta
EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Ajaksa Seržinjo Dest mogao bi napusti Barselonu posle samo jedne sezone pošto je za njega zainteresovan Milan u slučaju da propadne dolazak Alesandra Florencija.

Kako prenosi "Gazeta delo Sport", rukovodstvo italijanskog šampiona je naciljalo reprezentativca SAD-a za plan B ako im ne uspe namera da dovedu odlazećeg desnog beka Rome.

Dest je prošle sezone, kada je osvojen Kup kralja, odigrao 41 utakmicu za Barselonu u svim takmičenjima postigavši tri gola, ali je u očima katalonske javnosti i dalje pod lupom.

Prva opcija treneru Stefanu Pioliju svakako je bio Diogo Dalot, kojeg po svemu sudeći neće pustiti Mančester junajted, a potom Florenci i tek kao treća, bolje reći druga opcija, za Italijana je Dest.

Barselona je u teškoj finanasijskoj situaciji, trudi se na sve načine da ubedi fudbalere da pristanu na smanjenje plate, ali za sada im to sporadično uspeva.

U klub je stigao Emerson Rojal iz Betisa, koji igra na istom mestu kao Dest, što bi moglo da ubrza rastanak sa momkom rođenom u Holandiji.

Sa druge strane, Dest je dobio mnoge ponude uveren da za njega i dalje ima mesta u Barseloni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke