U Vojvodini radno, predstavljena dva nova pojačanja

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 17.06.2021.
11:00
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novosađani renoviraju ekipu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Novi prvotimci Vojvodine Aleksandar Busnić i Dušan Stevanović danas su se i zvanično predstavili navijačima "stare dame“.

Aleksandar Busnić rođen je 4. decembra 1997. godine, igra na poziciji centralnog veznog igrača. Prošao je mlađe kategorije Rada, igrao je na pozajmicama u Žarkovu i Bežaniji, a protekle tri sezone ustalio se u prvom timu beogradskog kluba, čiji je bio i kapiten. Busnić je potpisao ugovor na tri godine i poručio da je srećan zbog dolaska u Vojvodinu.

"Utisci su fenomenalni, tu sam već skoro dve nedelje, uslovi za rad su vrhunski. Za sada deluje sve odlično, upoznajemo se, imamo još nekoliko dana do odlaska na pripreme. Verujem da će sve biti super", rekao je Busnić.

On je prokomentarisao i prvog rivala Vojvodine u kvalifikacijama za Ligu konferencije, ekipu Panevežisa.

"Idemo kolo po kolo. Dobili smo ekipu iz Litvanije, ali koja ima dosta stranaca. Neće biti lako, ali mi se spremamo i mislim da neće biti problema", istakao je Busnić.

Dušan Stevanović rođen je 22. juna 1996. godine, igra na poziciji centralnog beka. Pre dolaska u Vošu nastupao je za Dinamo Vranje i Radnik iz Surdulice, a sa "starom damom“ je potpisao ugovor na dve godine.

"Fenomenalan je osećaj postati igrač Vojvodine, kluba sa bogatom istorijom i dugom tradicijom. Navijači mogu od mene da očekuju maksimum na svakoj utakmici. Svestan sam da su očekivanja velika, nadamo se što boljem plasmanu u Evropi i da u prvenstvu budemo u vrhu tabele", kaže Stevanović.

On je sa novim trenerom Vojvodine sarađivao i u ekipi Radnika, tako da mu rad sa njim nije nepoznanica.

"Raduje me nova saradnja sa trenerom Slavoljubom Đorđevićem i drago mi je što ćemo sarađivati i ove sezone. Takođe, i igrači su me prihvatili, atmosfera je odlična", poručio je Stevanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke