Ugledni engleski list prenosi, Mitrović menja sredinu ali ne i ligu!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 21.01.2018.
19:28
Izvor: Sportske.net

Prema informacijama koje ima "Skaj Sports", srpski fudbaler se našao na radaru još jednog Premijerligaša.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je u nemilosti Rafe Beniteza, ove sezone je upisao svega šest nastupa u Premijer ligi, svih šest sa klupe, a pritom je uspeo da postigne i jedan pogodak.

Odigrao je i jedan meč u Liga Kupu, čak se i našao u startnoj postavi, postigao je novi gol, ali to nije promenilo njegovo stanje u ekipi.

Muče ga i povrede, sve je jasnije da je njegov rastanak sa "Svrakama" sve bliži.

Ranije se pominjalo da bi Brajton voleo da ga vidi u svojim redovima, ali ta mogućnost je otpisana, kako su "Galebovi" doveli Holanđanina Jirgena Lokadiju iz PSV Ajndhovena.

Prema saznanjima koja ima ugledni "Skaj Sports", Vest Bromvič Albion je sada zainteresovan da sprskog napadača preseli u svoje redove.

Ono što je otežavajuća okolnost, to je da VBA trenutno nema novca za pojačanja, pa će njegov prelazak u redove tima iz Birmingema zavisiti od prodaja "Vrećica".

Poznato je da je na radaru nekoliko klubova iz vrha Premijer lige kapiten Vest Broma Džoni Evans, pa bi u slučaju njegove prodaje tim sa "Hotornsa" svim silama krenuo po bivšeg napadača Partizana.

Konkurencija bi mu u novom klubu bili Salomon Rondon, Džej Rodrigez i Hal Robson-Kanu, poslednja dvojica mogu da igraju i na krilnim pozicijama, te bi se za mesto u startnih 11, u samom špicu napada, Mitrović pre svega borio sa snažnim Veneculancem, koji stilom i konstitucijom podseća na momka iz Smedereva.

VBA je trenutno pretposlednji na tabeli Premijer lige, imaju 20 osvojenih bodova, ali samo tri manje od Stouka, koji je prvi iznad crte.

Sa pojačanom konkurencijom u napadu, jasno je da bi šanse "Vrećica" za opstanak skočile, napad im je i najveća boljka, postigli su 19 golova ove sezone, što je treći najslabiji učinak u ligi, zajedno sa Barnlijem i Hadersfildom. Gori učinak imaju samo poslednjeplasirani Svonsi (14) i Brajton (17).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nepoznati korisnik
Monday, 22.01.2018
12:28

Francuska ili Njemacka liga i kraj. (Pod uslovom da igra konstantno to je jedini način da oživi karijeru)

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 23.01.2018
23:18
avatar
BlueBoy84
Thursday, 25.01.2018
18:14

Slazem se da zasluzuje , ali ne da ozivi jer on igra konstantno , e sad sto je u nemilosti trenera druga je stvar

avatar
Nepoznati korisnik
Thursday, 25.01.2018
16:24

Da pa lik ne igra nikako zasluzuje da igra u nekom timu redovno jos je mlad realno i ima vremena da zavrsi u nekom boljem klubu ako se pokaze dobro u nekom slabijem gdje ce nadam se pruziti dobru sezonu...

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 22.01.2018
09:04

Bolje je da promeni ligu,izmedju njega i Rondona je veliko pitanje kome dati pre sansu,slicni su igraci.

avatar
brziii
Sunday, 21.01.2018
21:42

Za njega bi najbolje bilo da promeni ligu. Nemacka Liga bi mu verovatno odgovarala. Bitno je da igra ovu dr polu sezonu zbog obaveza koje ima u Repki

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 21.01.2018
20:36

I opet u Cempionsip...

avatar
NikkiCFC
Sunday, 21.01.2018
20:48

Ne mora da znaci. Svonsi ispada sigurno. A za ostala dva mesta se bore svi od desetog mesta pa na dole. Recimo Hadersfild i Brajton su fino poceli ali sada su mnogo pali i mogu da ispadnu. Stouk isto.

avatar
Sunday, 21.01.2018
22:44

Ne mora da znaci da svonsi ispada SIGURNO, pogledaj kako je kristal palas krenuo sezonu, i za njih se govorilo da ispadaju, pa su se podigli

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 21.01.2018
21:56

Tacno je sve to. Po meni bolje da promeni ligu ali da ode u klub koji se ne bori za opstanak, nego da opet ispadne u Cempionsip.