Ugovor sa Realom mu ističe, Arsenal prvi stao u red!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.04.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Real Madrida najverovatnije napušta prestonicu Španije.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Ferland Mendi je fudbaler koji je stigao u Real Madrid iz Liona sada već davne 2019. godine, a prvi je izbor na poziciji levog beka od odlaska Marsela.

Ipak, imao je i dosta problema sa povredama, zbog čega je Real baš zagrizao za drugog fudbalera na toj poziciji, mlađeg i po mnogima kvalitetnijeg, Alfonsa Dejvisa iz Bajerna i to je jedan od najvećih transfera koji se očekuje ovog leta. 

"Lekip" prenosi danas da je Mendi fudbaler koji ostaje bez ugovora i koji je meta tri engleska tima, a to su Arsenal, Liverpul i Njukasl, ali najveće šanse se daju "tobdžijama". 

Naravno, ubedljivo najmanje šanse ima Njukasl imajući u vidu da je izvesno da ih nećemo gledati u Ligi šampiona naredne sezone. 

Čekamo razvoj situacije, Bajern je ponudio Dejvisu novi ugovor i on je daleko od potpisivanja baš zbog interesovanja Real Madrida koji je spreman da ga odvede sa "Alijanc arene" za 40 miliona evra, što vam možda zvuči malo, ali imajte u vidu da Kanađaninu ističe ugovor 2025. godine i da bi vrlo lako tada mogao da ode i potpuno besplatno u Real Madrid. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke