Umesto da napune kasu, biće Flikova pojačanja?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 14.07.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Nemac iznenađen.

@FCBarcelona_es
@FCBarcelona_es

Povezane vesti

Barselona je počela pripreme za novu sezonu, a Hansi Flik želi da svima pruži šansu pre nego što odluči o potencijalnim transferima.

Kako prenose katalonski izvori, na prvim treninzima, najprijatnija iznenađenja su mladi štoper Mikail Faje i povratnik Ansu Fati. 

Senegalski štoper je bio blizu odlaska u Porto, ali je Barsa tražila 15 miliona evra, Portugalci su nudili samo pet. Faje je dobio obećanje da će dobiti šansu na turneji po SAD, posebno kada se zna da je Ronald Arauho ponovo povređen, a da će Žil Kunde dobiti produženi odmor zbog učešća na Evropskom prvenstvu.

Još značajnije iznenađenje je Ansu Fati, koji je navodno na ove pripreme došao nikad spremniji. Uz to, Barsa ima i nove kondicione trenere, od kojih je Flik zatražio da naprave poseban program kako bi pokušali da vrate Fatijevu staru formu. On će takođe dobiti šansu na pripremama i na startu sezone, pa će do kraja prelaznog roka biti doneta odluka o potencijalnoj prodaji. 

Za sada, Flik je izrazio veliko zadovoljstvo zbog pomenutog tandema i spreman je da im pruži minutažu u prijateljskim utakmicama sa Mančester sitijem (31. jul), Real Madridom (4. avgust) i Milanom (7. avgust) na američkom tlu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke