Upalili se alarmi - Defanzivac odbija najbogatiji klub na svetu!?

Autor: Sportske Net
petak 24.12.2021.
23:23
Izvor: Sportske.net

Hoće li Atletiko preživeti i ovaj udar?

EPA-EFE/SERGEI CHIRIKOV
EPA-EFE/SERGEI CHIRIKOV

Povezane vesti

Menadžeri i treneri su se sastali sa Kiranom Tripijerom ne bi li ga nagovorili da ostane u Atletiku, pošto ima veliku ponudu iz Njukasla. Nadaju se da nakon razgovora želeti da se zadrži u Španiji. 

Tripije je još jedan od igrača koji bi mogao da napusti Atletiko ovog januara.

Menadžeri i stručni štab Atletika sastali su se sa Tripijerom kako bi saznali njegove namere za drugi deo sezone.

Tripije se od prvog trenutka savršeno uklopio u madridski tim, nešto što nije toliko često za fudbalera koji dolazi iz Premijer lige. Sada je u svojoj trećoj sezoni sa Atletikom, a na Ostrvu pretpostavljaju da će se na kraju vratiti pre nego što završi ugovor sa klubom iz Madrida.

Englez ima ovu i još jednu godinu na ugovoru, ali ponuda je mnogo. Mančester junajted je već pokušao da kupi njegove usluge ovog leta, ali je Atletiko zaustavio svaku opciju za izlazak. Sada je novokupljeni Njukasl taj koji želi da ga odvede. 

Iz Engleske gotovo svakodnevno ističu da Njukasl neće stati dok ne dovede defanzvica iz Atletika i govori se o ponudi koja će biti oko 20 miliona evra. Značajan iznos za 31-godišnjeg igrača. Problem za Čolo je što nema fiksnu zamenu. Vrsaljko bi bio njegova zamena, ali Hrvat ima problema sa povredama.

Markos Ljorente je takođe igrao na desnom beku u mnogim utakmicama. Ispunio je očekivanja, ali to nije njegova primarna pozicija. Tripije je ove sezone odigrao 17 utakmica (14 u La ligi i tri u Ligi šampiona). Protiv Valensije je doživeo iščašenje ramena. Propustio je utakmice protiv Osasune, Kadiza, Majorke, Real Madrida, kao i dve Lige šampiona: Milana i Porta.

Atletiko se nada, nakon sastanka, da će Tripije biti potpuno fokusiran na Atletiko i zaboraviti na moguću ponudu bogatog Njukasla koji bi mu svakako ponudio ogromnu platu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke