Usijanje! Dibala se umalo potukao, Juventusovi čelnici u Engleskoj, sad prodaju i beka, ali i štopera!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 05.08.2019.
19:59
Izvor: Sportske.net

Uzavrelo, primetna nervoza u Juventusu, žele da se oslobode suvišnih igrača, Dibala pokazao šta misli o njihovim potezima. Posle Kina, večeras još dvojica završavaju u PL?

EPA-EFE/TINO ROMANO
EPA-EFE/TINO ROMANO

Povezane vesti

Nema pomaka oko Paula Dibale, izgleda da je transfer u Junajted i definitivno propao, a sada Juventus okleva da proda Mandžukića jer ne može da dovede drugog napadača.

Ni Junajted više nije zainteresovan, ako Lukaku ne napusti klub, čelnici Juventusa su u Londonu, ali nema pomaka.

Dibala se jutros umalo nije potukao sa kamermanim, usledile su sočne psovke, u trenutku kada je Argentinac prišao razdraganim navijačima koji su ga molili da ne ode, snimatelj koji je potrčao da sve uhvati umalo ga nije udario, što je razbesnelo Argentinca.

On je obavio preglede za novu sezonu, pitanje je kakav mu je status nakon što je odbio Junajted, čeka se eventualna prodaja Nejmara, priča se da bi PSŽ želeo "La Hoju".

No, za sada je sve na dugom štapu.

Kako rekosmo čelnici Juventusa su na ostrvu, pokušavaju da završe prodaje, tačnije razmenu Kansela i Danila koja je veoma blizu, ali i prodaju Ruganija Arsenalu.

Naime, Sari je rekao da su mu potrebna četvorica štopera, neprikosnoveni su De Liht, Bonući i Kjelini, Demirel se pokazao mnogo bolje nego što su očekivali, pa će ga Juve forsirati. Turčin je u rotaciji prešao Ruganija koji se probio igrajući za Sarijev Empoli, ali sada stagnira i izgleda da novi trener ne misli da može da ga vrati u staru formu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Krstin
Tuesday, 06.08.2019
08:31

Demiral (ne Demirel) je svakako bolji od Ruganija i kad već jedan mora da ode, bolje da je to Rugani. Iako, uz česte povrede Chiellinija mislim da 4 stopera neće biti dovoljno.

avatar
MarioJ
Tuesday, 06.08.2019
06:47

Mislim da će Demirel brzo da se probije do prve postave. Bonući više nije igrač kakav je bio.

avatar
neme
Monday, 05.08.2019
22:04

Nema sumnje samo da ce ih juve na kraju sve preveslati i uzeti koga hoce.Imaju previse dobrih igraca koji bi svuda bili starteri a ovde su u nekom vakumu.Ocekujmo bombu.