Vajnaldum nije radio jedini Barsi iza leđa, sledi neočekivana prodaja?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 06.06.2021.
18:45
Izvor: Sportske.net

​Buran dan na "Kamp nou".

Enric Fontcuberta
Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Žoržinjo Vajnaldum je imao sve dogovorene uslove sa Barsom, a onda je PSŽ ponudio duplo više para i odveo ga na "Park prinčeva".

Holanđanin je bio velika želja Ronalda Kumana, koji je u nekoliko navrata pričao sa Vajnaldumom, "dovlačio" ga je u Barsu godinu dana, ali je usledila "veleizdaja".

Ipak, to nije jedini problem za Katalonce, jer tamošnji mediji pišu da je novi problem i Osman Dembele. Prema pisanjima Sporta, njegovi agenti usporili su pregovore oko novog ugovora i klub veruje da Dembele ima potencijalni dogovor sa drugim klubom, sa kojim bi 1. januara smeo da potpiše predugovor, jer od narednog leta potaje slobodan.

Đoan Laporta želi da ga zadrži u ekipi, to je poručio i njegovim agentima, ali samo pod uslovom da potpiše novi ugovor, sa manjim primanjima, ali uz veće bonuse u skladu sa njegovim učinkom.

Dembele okleva, rekao je da je fokusiran na EP i da će tek nakon toga pregovarati oko novog ugovora. Barsa će mu dati određeni rok da se izjasni, a ukoliko i dalje bude "kupovao" vreme, prodaće ga ovog leta.

Navodno, u upravi kluba ima zagovornika za njegovu prodaju, zbog učestalih povreda, nekonstantnosti u igri i formi, te i tržišne vrednosti, odnosno potencijalne zarade.

Nije tajna da će Memfis Depaj ovih dana i zvanično postati član Barse, a kada se oporavi Ansu Fati, uz Kuna Aguera i Antoana Grizmana, biće gužve u napadu, čekamo odluku Dembelea...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke