Vajnaldumov "košmar" u Parizu se završava - Novi početak u Italiji?

Autor: Lazar Nikolić
subota 16.07.2022.
17:11
Izvor: Sportske.net

Odlazak u PSŽ bio mu je najgori potez u karijeri.

EPA-EFE/Ian Langsdon
EPA-EFE/Ian Langsdon

Povezane vesti

Mislili su u Pari Sen Žermenu da će dolazak holandskog veziste Žoržinja Vajnalduma biti kapitalna investicija na "Parku prinčeva".

Vajnaldum je igrao fudbal života na "Enfildu" osvojio Ligu šampiona i Premijer ligu sa ekipom Jirgena Klopa, da bi posle pet uspešnih sezona u crvenom dresu, prošle godine došao u "Grad svetlosti".

Posle sezone provede u PSŽ-u ispostaviće se da je Vajnaldum napravio veliku grešku u karijeri. Pao je u drugi plan kod trenera Poketina i uglavnom presedeo na klupi prošlu sezonu.

Poketino je ovog leta napustio Pariz, na klupi ga je zamenio Kristof Galtije, ali se svejedno status 31-godišnjeg Vajnalduma nije promenio, pa je najbolja opcija za obe strane da napusti Pariz.

Italijanski mediji javljaju da je Vajnaldum ponuđen Romi i Milanu, tako da bi ga trebalo očekivati u Kalču naredne sezone.

Murinjo bi želeo da Vajnalduma na sredini upari sa našim Nemanjom Matićem, dok Milan traga za veznjakom kako bi se nadomestio odlazak Franka Kesija u Barsu.

Realnija opcija od kupovine jeste pozjamica Vajnalduma, s tim da bi Roma i Milan želeli da plaćaju samo polovinu njegove plate u PSŽ-u koja iznosi ogromnih 9.000.000 evra godišnje.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke