Van Gal već doveo pojačanje za januar?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 20.11.2014.
19:24
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski mediji, menadžer Mančester Junajteda je već pronašao svoju prvu akviziciju za januar.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mančester Junajted je u žiži kada je reč o transferima, fudbaleri širom sveta se nalaze na naslovnicama sportskih novina gde ih povezuju upravo sa gigantom koji predvodi Luj Van Gal od ove sezone.

Razlog za to možda leži i u lošim partijama ovog tima od početka sezone.

Jedan od fudbalera koji su na radaru holandskog stručnjaka jeste i Kevin Strotman, fudbaler Rome koji je zaigrao nakon osam meseci pauze pre nedelju dana i polako se očekuje da se vrati u prepoznatljivu formu.

Junajted je pratio ovog fudbalera i prethodne sezone kada je bio jedan od najboljih u Romi, ali do transfera ipak nije došlo pošto ekipa Rudija Garsije nije želela da se odrekne usluga ovog fudbalera iz Holandije.

"Dejli Star" je napisao da je do dogovora između Junajteda i Strotmana došlo i da će on od januara preći u ovaj klub.

Koliko je ova informacija tačna ostaje nam da vidimo u januaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 21.11.2014
13:33

Pa ovo je OK, zasto da ne, Kevin je strasno jak igrac, moze da igra i stopera mada mu je zadnji vezni prirodna pozicija, ali nema veze :D
Strotman, Humels, Vlar, Vidic, Miranda, bilo ko, samo da se pojacamo u odbrani !!!! :D

avatar
Faca#Klop
Thursday, 20.11.2014
22:53

Vec je previse utroseno u klub , a u odbrani duva ozbiljna promaja....Man utd je klub koji moze da primi dosta golova a isto tako i da postigne....Treba se fokusirati na dobrog stopera....

avatar
Friday, 21.11.2014
13:34

Ok, onda pustit Humelsa u Junajted, dogovoreno ? xD Hahahahahaha

avatar
Dzontra Volta
Thursday, 20.11.2014
20:52

Decko nije igrao skoro godinu dana i takoreci nema ni utakmicu odigranu, a ovaj bi odmah da ga kupi. Gotivim Strotmana i ocekujem da se vrati u staru formu, ali van Gal ga pretera. Ne verujem u ovaj transfer, bar ne u januaru. Na leto mozda.

avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Friday, 21.11.2014
17:35

Slazem se sa tobom u potpunosti..dovesti u Englesku igraca polupovredjenog, gde ima najmanje vremena da se spremi,gotovo da polusezona kod njih i nema..i gde se igra atomski fudbal..to otpada definitivno..u leto Da!

avatar
Dzontra Volta
Tuesday, 25.11.2014
14:27

Slicno kao i sa Vermalenom ili Falkaom.

avatar
Jovan Ivanovic
Thursday, 20.11.2014
20:42

Van Gal ne zna sta radi

avatar
arthaslichking
Thursday, 20.11.2014
20:41

Cim vidim ovo Dejli, odam znam da nije izstina Svi ti Engleski Dejli su pogresni, usput ako Roma prodje dalje u LS, zasto bi Strotman odlazio, konkurentni za titulu u seriji, igraju LS, osim para UTD ne moze ista vise d aponudi od ROme, sto se tice uspeha trenutno i manje, od Rome.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 20.11.2014
23:18

Pa upravo zbog para, i zbog toga sto on nije navijac i ne moze sebi da dopusti luksuz da mu planiranje buducnosti podrazumeva samo narednih 3,4 meseca. On mora da misli o celokupnoj karijeri, a cinjenica je ta da je Junajted 3 puta veci klub od Rome, da moze da mu plati duplo vise, i da ce kroz dve sezone ponovo biti konkurenti na svim frontovima. Ali konkurenti u ozbiljnoj ligi, gde jos barem 3 tima mogu da je osvoje, a ne u razvojnoj Seriji A koja sluzi za razigravanje igraca koji dalje idu u PL, BL ili Primeru. .

avatar
Alex DeLarge
Friday, 21.11.2014
20:30

Ciro Imobile, Benatia? Dva vrhunska igraca koji su se upravo razvijali u Seriji A, i cim su postali zreli za TOP klasu otisli dalje. . I sto se bas uhvati za Nemce, sta cemo sa Premijersipom ili Primerom? Koji je to veliki igrac otisao iz neke od ove dve lige u Italiju, a da mu karijera nije isla silaznom putanjom?. . Kako koji igrac ispliva u Italiji on se prodaje dalje, bukvalno sluze kao razvojna liga. Mislim ja razumem vas navijace Juventusa, vi ste kao Partizan ovde, dominirate pasnjak ligom, gde nema ozbiljnog protivnika i onda osecate potrebu da taj uspeh poravnate sa ozbiljnim takmicenjima, sto veze nema jedno sa drugim. Liga je ocajna, Juventus kao prvak se muci da prodje grupu, od ozbiljnih stvari u Evropi je daleko kao Zemlja od Meseca, a vi nastavite da lazete sebe do mile volje. . .

avatar
JUVENTIN
Friday, 21.11.2014
01:52

Kakva crna razvojna liga,aj navedi mi igrace koje su Italijani razigrali za Nemce molim te