Vanda o tome kako je "ispala idiot", užasni Ikardi na terenu i novi ugovor!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 21.01.2019.
10:42
Izvor: Sportske.net

Vanda Nara progovorila, zašto nju svi smatraju za idiota, zašto Ikardi igra slabo i naravno - ugovor.

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Pre dva dana Vanda Ikardi je dala nagoveštaj da će ugovor Ikardija i Intera biti produžen, a juče je u izjavi za italijanske medije to i potvrdila.

"Ozbiljna je mogućnost da Mauro ostane u Interu duži vremenski period. Dobili smo pozitivne signale, nadam se da je ova nedelja veoma važna. Moj telefon je uključen i on će obnoviti ugovor 100%", rekla je Vanda.

Inter je odigrao još jednu lošu utakmicu protiv Sasuola, odigrali su 0:0, moglo je biti i drugačije da Handanović nije branio odlično.

Prošlo je mesec dana od Ikardijevog poslednjeg gola, kao da je opterećen novim ugovorom ili odlaskom iz kluba, što je Vanda negirala.

"Tu je on, on je kapiten. On može biti hladan, takve stvari ga ne opterećuju. Ni Mauro, a ni ja nikada ništa nismo tražili. Problem je što ja uvek ispadnem idiot", rekla je Vanda.

Ono što mediji u Italiji pišu jeste da je Inter već pre mesec dana ponudio 7 miliona godišnje Ikardiju i da je Vanda to odbila uz reči da su Real i Barsa zainteresovani za kapitena Intera.

Samo par nedelja kasnije, izjavila je ovo što sada prenosimo o novom ugovoru, pa je lako zakljućiti, Vandu kao pregovarača treba ozbiljno shvatiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Monday, 21.01.2019
17:44

"Ikardi vec mjesec dana nije dao gol" PRVO: Inter je od 30 decembra igrao samo jedan mec tj kup protiv Beneventa DRUGO: Ikardi je postigao gol u 3 minutu ;)

avatar
amigo999
Monday, 21.01.2019
13:17

Bolje bi bilo da ima drugog agenta..

avatar
Stabber
Monday, 21.01.2019
11:51

Jao kad zena buta surlu gde joj nije mesto