Vandalizovan Karington, jasna poruka Pogbi!

Autor: Stefan Matić
sreda 28.08.2019.
19:21
Izvor: Sportske.net

Francuski internacionalac je izgubio naklonost Mančestera.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pol Pogba je i dalje blizu odlaska iz Junajteda. U proteklom periodu Francuz je svojim "zalaganjem" i izjavama izgubio naklonost većeg dela navijača "crvenih đavola".

Vezni igrač se vratio u svoj Mančester posle odlaska u Juventus, ali izgleda da su se navijači ohladili od Pogback akcije, tako da je ovih dana u trendu PogbaOut akcija.

Isti naziv je dočekao danas igrače, a i samog Pogbu, ispred trening centra Mančester Junajteda. Pogba pre desetak dana bio i žrtva rasističkih napada zbog promašenog penala u utakmici Premijer lige. Videćemo da li je ovo bila kap koja je prelila čas, Zidan želi svog sunarodnika u Madridu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Thursday, 29.08.2019
09:41

Kakve vi debilne komentare ostavljate, stvarno se vidi da niste nikakvi navijaci. Pa sta ako je promasio penal i Rashford je pa nije po njemu osuta tolika paljba... Nije Pogba kriv za sve naravno da smo ga trebali prodati i dovesti dva vrhunska vezna za taj novac. Ali kad nije stigla odgovarajuca ponuda od Reala. Pa necemo ga valjda sada prodati kad nije dovedena ni zamjena. Treba mu dati podrsku jer kad on igra dobro imamo i dobre rezultate. A ako ne bude zelio igrati u inat samo se nam naskoditi jer je ipak ostao.

avatar
Darko0071
Wednesday, 28.08.2019
21:55

Reealno uz Pogbu ni Mata ni Matic ni Fred nemaju kvalitet da povuku united ni u top 6 a kamoli da budemo konkurenti za titulu.

avatar
Cantona GGMU
Wednesday, 28.08.2019
20:10

Da uprava i trener imaju nesto malo u glavi, da su ostavili Lukakua, a da su prodali Pogbu i za taj novac doveli dva vrhunska vezna igraca, danas bi United bio konkurenta ekipa. Ovako prodali su vrhunskog napadaca, a ostavili debilnog vezistu...

avatar
kzs.mufc
Wednesday, 28.08.2019
21:31

Vrrrrhunakog igrača???Meni je on žešce los igrač. Jeste radnik. Nije kao pogba maneken ni malodusan kao marsijal. Ali užasan igrač. Ali uuužasn. Nikako se ne slažem,S tim. Što se tiče pogbe si upravu

avatar
Cantona GGMU
Thursday, 29.08.2019
23:38

Lukaku je prosle sezone odigrao duplo manje utakmica od Rasforda, a dao je vise golova od njega, prodali smo najboljeg golgetera kod smo imali... Lukaku je odlican napadac, jak, brz, zna sa loptom, ona je brzi u sprintu od Rasforda sto je neverovatno, ali istinito... Ne znam u kom segmentu igre je uzasan?

avatar
koma73
Wednesday, 28.08.2019
19:36

Pogba što dalje.