Varan samo povukao nogu, sledi niz odlazaka, čak i Brunov?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 14.05.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Ko sve može da napusti Mančester junajted?

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Rafael Varan je danas potvrdio da će napustiti Mančester junajted, pošto klub u sporazumnom dogovoru neće iskoristiti opciju produžetka saradnje na još godinu dana.

Francuz tako napušta Junajted posle tri godine, tokom kojih je osvojio samo jedan Liga kup i ne može se reći da je opravdao očekivanja po dolasku iz Real Madrida.

Isto se može reći i za Kazemira, koji je takođe na transfer listi, jer je najplaćeniji u ekipi i igra ispod svakog nivoa tokom čitave sezone. On ima ponuda iz Saudijske Arabije, i vrlo verovatno da će otići u tom smeru.

Ali, najšokantnija vest koja se danas pojavila jeste da bi i Bruno Fernandeš mogao da zatraži transfer! 

Navodno, Bajern Minhen i Inter pomno prate situaciju i rado bi ga doveli u svoje redove. 

Kapiten do sada nije razmišljao o odlasku, ali sada ne isključuje tu mogućnost, posebno ako Junajted ostane bez plasmana u Evropu po prvi put posle 10 godina. 

Junajted bi radije zadržao Bruna, ali ne isljučuje mogućnost da ga proda, u slučaju baš jake ponude. 

Osim njih, ukoliko dođe novi menadžer, onda je moguće da će otići igrači poput Malasije, Antonija, koji su stigli kao Ten Hagove želje i nisu ispunili očekivanja.

Uz to, Kristijan Eriksen i Antoni Marsijal odlaze na leto po isteku ugovora, Ssofijan Amrabat neće biti otkupljen od Fiorentine, tako da nas bez dileme čeka velika rekonstrukcija na "Old Trafordu"...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke